Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Lady in Red

Rood. De kleur van de liefde. Rood. De kleur van passie. Rood. Gewoonweg een hele mooie kleur! Daarom staat dit item volledig in het teken van deze prachtige, vurige kleur. Deze kleur verdient een speciale plek in ons hart, maar vooral in onze kledingkast! Bikini’s in het rood mogen dan ook niet ontbreken deze zomer!

 

 

De Lady in red krijgt alle aandacht, ze staat volledig in de spotlights. Op het strand mag de kleur rood ook echt niet ontbreken! Rode bikini’s, badpakken en prachtige rode details als rode nagellak, rode slippertjes of rode jurkjes. Vind je de kleur rood wel heel erg mooi, maar zie je het niet zo zitten om in de spotlights te staan? Dan kan je gewoon gaan voor een rood armbandje of haardetail. Zo breng je de prachtige kleur  van de liefde toch terug in je zwemoutfit.

 

Ik ben helemaal GEK op deze prachtige kleur. Wie houdt er niet van een beetje passie, een beetje uitstraling en een beetje uitdagendheid? Iedereen toch! Wat is jouw favoriete rode item uit jouw kledingkast? Laat het even weten via FaceBook, ik ben benieuwd! 

 

zaterdag 11 mei 2013
Esther
Rode zwemkleding en badmode, bikini's, badpakken, slippers