Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Kruidvat Solait SPF 50 High Zonnebrand

Zonnebrand; we kunnen allemaal niet zonder op het strand. Zeker zodra je lichaam nog geen zonnestraaltje gezien heeft. En alsof dat nog niet lastig genoeg is, heeft elke drogist ook nog eens tientallen keuzes op het gebied van zonnebrand. Vandaag testen wij voor jou de nieuwe Solait 50 High Sunspray.

 

Dit is wat Kruidvat zelf over het merkt zegt:

Een zeer lichte huid die snel verbrandt, bescherm je met Kruidvat Solait SPF 50 High Zonnebrand Sunspray. De zonnespray met vitamine E biedt een hoge bescherming tegen de zon, is niet vet en onzichtbaar op je huid. Kruidvat Solait SPF 50 High Zonnebrand Sunspray biedt onmiddellijk na het aanbrengen een hoge bescherming tegen de schadelijke UVA en UVB stralen.

 

Hoe gebruik ik Kruidvat Solait SPF 50 High Zonnebrand Sunspray?

Schud de spray voor gebruik. Breng de spray royaal aan voordat je de zon ingaat. Door jezelf voldoende in te smeren bevorder je de beschermende werking van de spray. Breng regelmatig een nieuwe laag zonnebrand aan, vooral bij transpiratie, na het zwemmen en na het afdrogen. Vermijd contact met ogen en (bad)kleding om vlekken te voorkomen. Extra waterresistant Kruidvat Solait SPF 50 High Sunspray is extra waterresistant.

 

 

Verpakking

Laten we beginnen bij de verpakking. De verpakking ziet er normaal, niet heel bijzonder uit. Gewoon wat op elke verpakking zonnebrand staat. Wat wel heel erg handig is, is dat je de flacon ook op zijn kop kunt gebruiken. Normaal gesproken heb je dan dat het systeem vastloopt. Dit is bij deze zonnebrand gelukkig niet het geval. Je kunt dus veilig je bikini aantrekken en je klaar maken voor het strand.

 

Geur en werking

De verpakking vinden wij van Zwemkleding eigenlijk nooit zo heel erg belangrijk. Belangrijker vinden wij de geur en de werking van de zonnebrand. De geur is vrij subtiel en overheerst niet. Dit is erg prettig omdat niet alle geuren even fijn zijn. De werking is ook top, zeker omdat het een SPF 50 bevat. Dit zorgt er wel voor dat de substantie misschien wat dikker is en lastiger uitsmeert. Dit is overigens met elke SPF 50.

 

Conclusie

Wij zijn heel erg tevreden over de zonnebrand van Solait. Hij heeft een hoge SPF, de verpakking ziet er netjes uit en is handig in gebruik en ook de geur en werking werken en ruiken naar behoren. Het meest prettigst van alles is misschien nog wel de prijs. Je betaalt voor deze zonnebrand namelijk maar €8,00.

 

vrijdag 5 mei 2017
Jhemyla
Kruidvat, Solait, SPF 50, High Zonnebrand