Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Korting4daagse bij Wehkamp.nl!

Doldwaze dagen bij de Bijenkorf, Prijzencircus bij de V&D, en nu ook de Kortings4daagse bij Wehkamp.nl! Bij Wehkamp krijg je vandaag tot en met woensdag 20% korting op mode en wonen, 15% korting op elektronica en huishoudapparatuur. Dus heb jij nog een nieuwe strijkijzer, wasmachine, televisie, laptop, schoenen, jeans of bikini nodig? Grijp dan nu je kans bij Wehkamp.nl!

Grote merken, grote kortingen

Wehkamp voert de grootste merken badmode; van Brunotti tot Sapph en van Diesel tot Adidas. En nu is bijna elke leuke bikini of zwembroek verkrijgbaar tegen een fiks verlaagde prijs! En bij badmode lopen de kortingen zelfs nog hoger op, omdat het hoogseizoen is afgelopen.

 

 

Dus heb jij altijd al die mooie Calvin Klein bikini willen hebben, maar vond je hem te duur? Dan is dit je kans, want ook alle dure merken zijn verlaagd in prijs! Of deze leuke bloemetjesbikini’s van Esprit, nu met 30% korting! En ook de heren zwembroeken van bijvoorbeeld Pepe Jeans zijn verkrijgbaar met fikse kortingen. En natuurlijk doen de kids ook mee!

 

Dus grijp vandaag, morgen, dinsdag of woensdag je kans en pak die korting op producten van Wehkamp.nl!
 

 

zondag 4 november 2012
Nena
korting, wehkamp,badmode