Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Korting bij OTTO op alle mode. Sla nu je slag!

Zie ginds komt de feestmaand…...jajaja het is bijna zover. Heb je er al zin in? Kerst, pakjesavond..het is straks weer volop genieten geblazen. Bij OTTO krijgen ze al de vrolijke kriebels en krijg je tot en met 13 november 15% EXTRA KORTING op alle mode, dus ook alle badmode! YEAHHH, daar houden wij wel van! Een nieuwe bikini komt nooit ongelegen. Maar de 15% korting is ook goed te scoren als je toch nog een origineel kadootje zoekt voor onder de kerstboom bijvoorbeeld. Wat dacht je van een supercoole zwemshort voor je vriend of zoon (altijd handig!) of een blitse bikini voor je dochter of je vriendin? 

 

Korting bij OTTO op alle mode. Sla nu je slag!

 

Zwemkleding is niet alleen origineel, maar ook iets waar je écht wat aan hebt en laten ze bij OTTO nou de leukste zwembroeken, bikini’s, badpakken etc. etc. verkopen. Of gebruik je imagination en mix en match een leuke bikinitop en bottom bij elkaar! Inspiratie nodig? Scroll dan even naar onderen. Er is zó veel moois!

 

En natuurlijk kun je ook gewoon een leuke feestjurk bestellen voor Kerstavond of een extra aanvulling op je wintergarderobe! Gebruik code ''FEEST15'' bij je bestelling en de korting wordt automatisch verrekend.

 

vrijdag 4 november 2016
Roos
korting, OTTO, badmode