Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Kleuren badmode 2012

Elk jaar is het voor veel vrouwen en ook sommige mannen weer een probleem dat voor hoofdbrekens zorgt: hoe verschijn ik deze zomer wederom modieus langs het zwembad of op het strand? Badmode bestaat in 2012 uit levendige, uit de natuur afkomstige kleuren. Dit wil alleen nog niet zeggen dat alle natuurlijk ogende kleuren even goed zijn. Het luistert namelijk erg nauw. Een voorbeeld zijn pastelkleuren en mintgroen; kleuren die in voorbije jaargangen erg veel gezien werden, maar nu volledig passé zijn. Nu is het  moment om je zwemkleding en andere badmode in die kleuren de deur uit te doen, weg te geven aan minder trendgevoelige vrienden of om simpelweg te wachten tot pasteltinten weer in de mode raken. Want dat doen ze immers altijd weer, vroeg of laat.

 

Kleuren badmode 2012

Welke kleuren draag je dan wel? Kleuren in de genoemde natuurlijke tinten zijn in de zomer van 2012 opvallend warm. Goudgeel bijvoorbeeld, paars en zwembad blauw zijn ronduit uitgesproken kleuren die in veel zomercollecties terugkomen. Ook andere rood- en paarstinten, evenals felblauwe zullen veel aftrek vinden. Deze kleuren laten zich prima combineren met wat neutralere grijs- en groentinten. Een olijfgroene tint en een beetje de mosgroene kleur laat de wat meer uitgesproken rood-, paars- geel- oranje- en blauwtinten juist mooi naar voren komen.

 

 

Warme tonen in zwemkleding

Al deze kleuren lijken te suggereren dat 2012 een allesbehalve flets jaar zal worden. Net als in veel andere trends van dit moment wijst ook deze modetrend erop dat men meer en meer behoefte heeft aan warmte en geborgenheid. De combinatie van natuurlijke tinten met daarin warme tonen, met daarnaast zonnige kleuren die opnieuw regelrecht uit de natuur komen, laat deze behoefte weerklinken. Dus met de nieuwste collecties bikini 2012 ziet het strand er over een paar maanden weer zonnig uit.

 

woensdag 11 januari 2012
Mirjam
Badmode 2012