Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Klaar voor de zon!

Er is mooi weer op komst. Dat betekent dat je weer heerlijk kunt genieten van de warme zomerzon. Ben jij er helemaal klaar voor? Hoe ga jij deze zonnige periode benutten? Pak je mooiste zomerse outfit, je zonnebrand en zwemspullen en enjoy the sun!

Naar het strand

Als het mooi weer is, staan er meestal files richting de stranden. Vooral als het vakantie is. En dat is het nu. In het weekend van 1 augustus zaten zelfs de treinen richting het strand overvol, wat veel mensen onprettig vonden vanwege corona. Nederland heeft natuurlijk een overvloed aan ruime stranden, maar de meeste mensen gaan naar de bekende plekken. Waarom zou je niet eens naar een plek gaan die minder voor de hand ligt? En ga lekker op tijd, dan voorkom je dat je gestrest aankomt. Gewoon je favoriete bikini aan en de hele dag heerlijk chillen!

Hippe beugelbikini in bandeaumodel van VENICE BEACHHalterbikini in pastel oranje van PHAX (2-delig)\

 

Het (natuur)zwembad

Het zwembad is ook een geweldige optie. Vooral de zwembaden met een buitenbad zijn in de warme periodes populair. Wist je dat er ook verschillende natuurzwembaden zijn in Nederland? Dat zijn zwembaden in de vrije natuur in natuurlijk water. Vaak liggen die baden in een prachtige omgeving waar je nog meer kunt genieten van de rust.

Meertjes en rivieren

Je hebt in Nederland ook volop mogelijkheden om te zwemmen in open water. Je moet alleen de plekken kennen. Maar dit jaar is een jaar om je eigen land te ontdekken. Ga dus eens op zoek naar een mooie zwemplek waar je nog nooit geweest bent. Weet je niet zeker of het veilig is om op zulke plekken te zwemmen? Je kunt op verschillende sites nagaan of een plek veilig is of niet. Rijkswaterstaat controleert ruim 200 zwemlocaties op de kwaliteit van het water. Je kunt daar zwemmen zolang het water volgens deze controles op peil is.

LASCANA tankinitop met zwart/wit dessin

 

De perfecte dag aan het water

Hoe ziet jouw perfecte dag aan het water eruit? Natuurlijk wil je er tiptop uitzien. Dus een mooie bikini of een sportief badpak. Wat voor watermens ben jij? Een op-het-strand-zitter? Of eerder iemand die de hele dag actief in het water is? Misschien kun je dit jaar eens badkleding dragen die je normaal gesproken niet draagt. Bijvoorbeeld een mooie tankini. Waarom niet?

Dobbergear

Hoe kom jij tot rust? Vooral als het warm is, kan heerlijk dobberen op het water de meest verkoelende en ontspannende activiteit zijn. Gewoon een luchtbedje en rustig ronddrijven op het water. Of ga je lekker met je kinderen op stap? Kinderen kunnen uren zoet zijn in een rubberbootje. Ook de hele kleintjes. Je kunt het rubberbootje ook op het strand vol laten lopen met een beetje water. Kunnen ze uren in spelen!

Zonkracht

Mooi weer gaat samen met een krachtige zon. De zonkracht bepaalt hoe snel je huid verbrandt. Verbranden is natuurlijk niet goed voor je huid. Zorg er daarom voor dat je goede zonnebrandcrème hebt en dat je op tijd je huid insmeert. Dan blijft je huid soepel en zacht. Heb je alles? De perfecte spot aan het water, je outfit, je dobbergear en je zonnebrand? Dan ben je helemaal klaar voor de zon!

 
maandag 3 augustus 2020
Lizz