Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Klaar voor de zomer met de best budget bikini's

Ik ben helemaal gek op koopjes. Zo’n beetje driekwart van mijn kast is gekocht in de uitverkoop of was gewoon standaard heel goedkoop. Dus ook mijn bikini’s hebben niet veel geld gekost. Met het prachtige weer dat gelukkig weer in aantocht is, ga ik op zoek naar de beste koopjes in bikiniland.

 

 

 

Een mooie bandeaubikini is altijd leuk. Helemaal als er een mooie prijs aan vast zit! Deze bikini van H.I.S. Beachwear is zo’n prachtige bikini. Voor slechts €34,95 ben jij helemaal klaar voor de zomer!

 

Deze mooie paarse bikini van het merk Buffalo heeft een bandeaumodel. De leuke bloemenprint maakt het eigentijds. De bandjes kun je verwisselen, dus je kunt hem strapless of vast dragen. En dat allemaal voor maar €37,99!

 

De blauwe bloemenbikini is van het merk s. Oliver. De mooie bloemenprint en het push-up effect zorgen voor een vrouwelijke uitstraling. Prachtig voor een zomers dagje op het strand! En ook nog eens niet al te duur: €29,99.

 

De push-upbikni van s. Oliver heeft een pittige tijgerprint. Ook deze mooie bikini is onder de €40,-! Hij is nu zelfs €19,99: wat een koopje, een prachtige en kwalitatief goede bikini voor een heel leuk prijsje.  

 

Deze bikini van Homeboy heeft een trendy Amerikaanse print. Deze bikini is al vaker langsgekomen in ons nieuwsblog, omdat hij gewoon ontzettend leuk is! De prijs van deze bikini is €39,99.

 

Met deze bikini’s hebben we denk ik wel een leuke best budget bikini top vijf op een rijtje gezet. Echter, er zijn natuurlijk onzettend veel leuke bikini's voor een leuk prijsje. Ik vind de paarse bandeaubikini het leukst! Welke bikini is jouw favoriet? Laat je het ons even weten?

 

donderdag 11 april 2013
Esther
Koopjes, best budget bikni's