Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Keuzestress .... wat moet ik ermee?

Vind je het ook zo moeilijk om te bepalen welke bikini of badpak je zal kopen? Er zijn zoveel leuke modellen, zoveel aparte dessins, het liefst zou je ze allemaal wel willen hebben. Maar ja, dat kán niet. Tenminste.. de meeste van ons verdienen geen bakken met geld om kasten vol (bad)kleding te kunnen kopen. Bovendien zou je dan elke keer als je gaat zwemmen of zonnen toch ook wéér moeten kiezen uit je overvolle zwemkleding verzameling :). Dat kan toch ook niet de bedoeling zijn...

 

Keuzestress... wat moet ik ermee?

 

Shop eens met andere ogen! Een klein beetje hulp in de goede richting zou daarom wel fijn zijn. Heb je er wel eens aan gedacht om je keuzestress iets te verlichten door te kijken naar welke kleuren je goed staan? Zou je bijvoorbeeld niet heel graag wat bruiner willen lijken zonder er ook maar een minuut voor in de zon te hoeven liggen? Of zou het niet geweldig zijn dat je weet welke kleuren je ogen en haarkleur prachtig tot hun recht laten komen? Het zou wel eens zomaar kunnen zijn dat je tijdens je volgende dagje shoppen ineens met hele andere ogen een badmodewinkel binnenstapt!

 

Als een femme fatale in een gouden bikini

Bijna altijd lopen we meteen af op de kleuren die ons aanspreken. Die ons onbewust een goed gevoel geven. Kunnen we ervan uitgaan dat ons gevoel ook automatisch de kleuren kiest die het beste bij ons huidtype en onze andere uiterlijke kenmerken passen? Nee.. helaas niet. Zo raak ik altijd weer verliefd op gouden bikini’s. Ik zie het al helemaal voor me, mijn goddelijk gebruinde lichaam verleidelijk in het goud. Als een sjiek ogende femme fatale (als in die James Bond films weet je wel). Natuurlijk kun je ook gaan voor zeker en stijlvol door een zwarte bikini te kiezen, mits deze natuurlijk bij je huidskleur past. 

 

Gouden bikini

 

Trappen we niet allemaal in onze eigen fantasietjes? Je weet ineens zeker dat die ene bikini je nét dat beetje extra geeft. Dat die ene badpak echt onmisbaar zal zijn om je goed in je vel te voelen deze zomer. Alleen heel jammer dat je er in de paskamer weer aan herinnerd wordt dat je (nog lang) niet bruin bent en zelfs bijkans doorzichtig lijkt bij dat goud! Je huid lijkt ook ineens lang niet zo perzikachtig egaal als je dacht. En wat zie je er ineens moe uit in de spiegel!

Kleur werkt als een natuurlijke make-up

Hoe kies je de kleuren die bij je passen? Ten eerste moet je weten welke kleuren jouw gezicht en lichaam hebben. Dit klinkt een beetje raar, maar iedereen heeft een eigen huidskleur. Als je kleding een kleur heeft die overeenkomt met je eigen kleuring, dan maakt die kleding je mooier en zichtbaarder. Het werkt als het ware als een soort natuurlijke make-up.

 

Wat voor kleur heb jij? Heeft je huid een gele ondertoon, of meer rozig? Bij sommige mensen zie je de aderen wat beter, deze hebben dan een ‘’koele’’ huidskleur.  Bij andere mensen is de huid wat dikker en is daardoor wat geler en hebben een ‘’warme’’ huidskleur. Ook met de kleur van je haren moet je rekening houden. Is het rossig? Bruin? Is het blond en helder? Om hierop in te gaan zou een te lang verhaal worden. Beter is om eens te googelen en filmpjes te kijken waar experts je uitleggen waar je op moet letten.

Tip om meteen uit te voeren

Wel heb ik een handige tip voor je die je meteen kunt uitvoeren! Loop naar je kast en kies kledingstukken uit met verschillende kleuren. Het beste is om voor een spiegel te gaan staan in een kamer met voldoende daglicht. Zorg ervoor dat je geen make-up op hebt. Een kleur is goed voor je als de kleuren van je ogen sprekender (helderder) lijken te worden, als je gezicht wat op lijkt te lichten en je huid egaler lijkt. Eigenlijk zie je al direct dat je er zachter uitziet met een bepaalde kleur. Het is geen gezichtsbedrog, het is écht zo. Dit is jouw kleur!

 

Jouw kleur bikini

 

Een kleur is niet jouw kleur als het lijkt alsof de kringen onder je ogen donkerder worden, oneffenheden in je huid zichtbaarder worden en de kleur meer opvalt dan jij. Jij hoort door de kleur eruit te springen, niet andersom! Kies de kleur bikini of badpak die bij je past en voel je HAPPY on the beach....

 

dinsdag 15 maart 2016
Roos
Bikini, kleur,