Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Kendall Jenner gaat als een speer!

Ook Kendall Jenner gaat als het speer! Het kleine zusje van Kim Kardashian dat wereldberoemd is geworden door de realityserie Keeping Up with the Kardashian, timmert flink aan de weg als topmodel. Het kleine zusje van Kim, Khloé en Kourtney heeft een carrière voor zich liggen om U tegen te zeggen. 

 

 

Als lievelingetje van Karl Lagerfeld, samen met Cara Delevingne, loopt ze van catwalk tot catwalk en sleept ze de grootste merken binnen! Zo staat zij niet alleen op covers van de allergrootste tijdschriften, ook is Kendall het gezicht geworden van het merk Estée Lauder. Door haar contract met Estée Lauder heeft Kendall Jenner haar intrede gemaakt in de Top50 van Models.com! En alsof dat nog niet alles is, gingen er eerder al geruchten dat het opkomend topmodel ook één van de Angels zal zijn tijdens de Victoria's Secret Show in Londen op 2 december. Helaas waren de geruchten niet waar, maar het topmodel zal zich niet vervelen deze decembermaand! Want the model of the moment zal namelijk te zien zijn in de Spring 2015 campagne van Karl Lagerfeld volgend jaar. 

 

 

Daarnaast heeft de beeldschone Jenner niet alleen een prachtig gezicht, ook haar lichaam ziet er op en top uit! Dat haar lichaam op en top er uit ziet hebben we natuurlijk allang kunnen zien in de serie Keeping Up with the Kardashian. Maar als topmodel moet je flink sporten om je conditie op peil te houden en om er stralend uit te zien. Voor ons zijn deze maanden niet zo goed voor ons lichaam, de oliebollen komen er weer aan en de gourmetsets worden weer uit de kasten getrokken. Toch is het een goed idee om normale porties te eten, je aan elke maal te houden en om genoeg lichaamsbeweging te krijgen. Want dan kunnen we volgend jaar, zonder dat we goede voornemens moeten maken om te diëten, direct een prachtige bikini kopen waar wij ons helemaal comfortabel in voelen! Doen jullie mee?

 

 

donderdag 27 november 2014
Lisa
Kendall Jenner, Keeping Up with the Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kylie Jenner, bikini, badmode