Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ken jij Banana Moon al?

Misschien is het je wel opgevallen dat er een nieuw merk verschenen is aan de zijkant van Zwemkleding.nl: Banana Moon. Banana Moon is een uniek merk met stijlvolle, trendy en eigenwijze badmode. Dit merk heeft een passie voor alles wat ze doen. En leuke badmode dat ze maken! Daarom zullen wij in een deel van de Banana Moon 2013 collectie vanuit onze eigen webshop gaan verkopen...... daar zijn we trots op.

 
In 1984 is het merk al opgericht. Banana Moon is een merk uit Californië, en dit zie je ook terug in de badmode. In elke collectie vind je gebruiken en waarden terug uit Californië, waar sport en activiteiten overwinnen van de stress uit de steden. In deze staat is mode heel belangrijk en hiermee kan je een identiteit aan je leven geven. Heldere kleuren, energieke vormen een sportieve tint zien we terug in het werk van de hoofd ontwerper, Nat Maori, van Banana Moon. De kleding straalt energie en zonnigheid uit. En wat wil je nou nog meer in je badmode?
 
Ook leuke zomerjurken horen helemaal thuis in een collectie van Banana Moon. Daarnaast zijn bijna alle topjes en broekjes apart van elkaar verkrijgbaar, zo mix & match je jouw favoriete Banana Moon bikini. In het onderstaande filmpje krijg je een iets beter beeld van dit leuke merk! 
 
 
 
dinsdag 27 november 2012
Nena
banana moon, bikini, badpak, banana moon bikini