Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Jumpsuits

Ze zijn weer helemaal terug en een echte trend! Je kunt ze krijgen in alle vormen, maten, kleuren en printjes. Ze staan niet alleen geweldig bij een bikini, ze zijn ook nog eens super comfortabel.

 

 

Trendi en Comfi

Jumpsuits zijn dus echt super trendy en hebben alles met zich mee. Even geen setjes hoeven te creëren en kleuren te moeten matchen, maar er tóch heel fashionable uitzien! En met een beetje decolleté, een opgerold pijpje en een gewaagde pump geef je zo een sexy draai aan dit comfortabele pak. Iedereen weet natuurlijk dat jumpsuits echt comfortabel zitten. Jumpsuits knellen nergens, dat is een van de redenen dat ze zo comfortabel zijn. Ook maken jumpsuits je figuur vaak in perfecte vorm, eventuele buikjes worden op een handige manier onzichtbaar.

 

Schijnt de zon? Kies dan één van onze korte darlings voor jouw party. Is het vandaag wat kouder? Dan is een variant met lange mouwen en broekspijpen perfect! Maakt niet uit wat voor een weer het is, met een jumpsuit zie je er altijd leuk uit. Zelfs met de basics kun je er super classy uitzien! Je hoeft ze alleen maar perfect te combineren, hier een paar voorbeelden :

 

 

 

Weet jij al voor wat voor een jumpsuit(s) jij gaat dit jaar? Kijk anders nu alvast op zwemkleding.nl

vrijdag 27 maart 2015
Naomi
jumpsuit, zomer, lente