Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Jouw figuur bepaalt je zwemkleding

Iedere vrouw is anders. Zowel van binnen als van buiten. Nu de zomer eraan komt, twijfelen veel vrouwen aan hun figuur. En dat is helemaal niet nodig. Voor iedere vrouw is er namelijk geschikte badkleding! 

 
Laat bij het bepalen van je badkleding je figuur een belangrijke rol spelen. Iedere vrouw heeft namelijk haar sterke punten. En die mag je best accentueren. Let bij het uitkiezen van je zwemkleding goed op bepaalde onderdelen van het lichaam.  

Borsten

Bij het bepalen van een geschikte bikini of badpak is de grootte van je borsten van belang. Wanneer je kleinere borsten hebt, kun je het best kiezen voor een triangeltopje met padded cups. In kwalitatief goede zwemkleding valt een klein beetje vulling echt niet op. Met kralen, pailletten en borduursels creëer je ook een voller effect. Wanneer je grotere borsten hebt, kun je een haltertop beter vermijden. Je kunt beter kiezen voor een gewone bikini met bandjes over de schouders. Zorg ervoor dat je een bikini koopt met een ondersteunende functie.  
 
 

Benen

Heb jij lange benen? Kies dan voor een bikini die veel ruimte tussen het boven- en onderstukje laat. Zo creëer je meer ruimte voor je buik. Wanneer je liever een badpak draagt, kies dan voor een ontwerp met verticale strepen of figuren. Als je kortere benen hebt, kies dan voor een hoog opgesneden badpak. Wanneer je voor de bikini gaat, vermijd dan een bikinibroekje met pijpjes. Een bikinibroekje met een smalle zijkant is de beste oplossing.

 

 Figuur

Ben jij wat aan de magere kant? Overweeg dan eens een bikinibroekje met pijpjes. Daardoor zie je er wat voller uit. Zorg ervoor dat je bikinitopje recht is en zoek een lekker kleurrijk model uit met veel accessoires. Ben je wat voller dan andere vrouwen, zorg er dan vooral voor dat je badpak of bikini goed sluit. Een broekje met pijpjes en een hogere taille zal je prachtig staan!
 
 
 
 
 
woensdag 2 mei 2012
Mirjam
bikini, badpak