Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Je optimaal voorbereiden op de zomer

 
Het duurt niet meer zo lang tot het weer zomer is. Dat betekent dat het zomerseizoen weer voor de deur staat. Ben jij je alvast aan het voorbereiden hoe je weer kan genieten van de zon of bereid jij je voor op een vakantie richting de zon die hopelijk doorgaan? Dit betekent dat je op veel dingen moet letten. Welke zwembroek neem ik mee en hoe kan ik mijn huid goed beschermen tegen de zon? Je leest het hier in onze blog.
 
 

Welke bikini of badpak moet ik meenemen?

Veel vrouwen schamen zich voor hun lichaam, maar dat is helemaal niet nodig. Een vrouw met ronde vormen is een gezonde vrouw. Dat is niet alles, een vraag maar aan een willekeurige man in je omgeving aan welk soort lichaam ze de voorkeur geven, bijna allemaal zullen ze aangeven dat ze liever een vrouw met echte rondingen zien met een echte natuurlijk uitstraling zoals ze ook echt zijn. Het is een fabel dat mannen vallen op modellen. Tuurlijk, het zijn mooie vrouwen maar onthoud dat op elke potje een dekseltje past. Om even tussen ons heel eerlijk te zijn is de kans klein dat je 100% tevreden bent over je lichaam. Zodra de zomer dan ook begin kun je vrouwen door het hele lang horen zuchten over hun lichaam. Dit komt omdat ze er tegen op zien om in een badpak of bikini naar buiten te gaan. Veel vrouwen weten dan ook niet dat er zwemkleding is die je lichaam er anders uit laten zien dan het eigenlijk is. Denk bijvoorbeeld aan een push-up bikini. De truc is dan ook om zwemkleding te kopen die goed bij je past en waar jij je goed in voelt. Zo kan je denken aan een push-up bikini maar ook aan een tankini.
 
   
 

Je huid goed voorbereiden op de zomer

We hebben al een aantal mooie dage gehad dit jaar waar we al veel zon hebben gezien. Maar de echte zomer komt er gelukkig nog aan. Het is daarom goed om van te voren je huid goed voor te bereiden op de zon die nog gaat komen. Je kan natuurlijk op de dag zelf beginnen met het smeren van zonnebrand maar het beste doen door je huid voor te bereiden. Je kunt dit natuurlijk op verschillende manieren doen. Laten we beginnen met het krijgen van een kleurtje. Iedereen wilt natuurlijk een leuk kleurtje overhouden aan de zomer. Wist jij dat je door water drinken je lichaam stimuleert om bruin te worden? De sleutel tot een bruin gezicht is niet make-up maar water, water en nog eens water. Nog een andere manier is een manier wat je vast al vaak gehoord hebt. Geniet met mate, zorg ervoor dat je niet langer dan anderhalf uur achter elkaar in de volle zon zit, ook al lijken de zonnestralen niet zo vel. Ga tussendoor even in de schaduw zitten om je huid even rust te geven. Zo geef je, de huid ook de kans om te herstellen. Zo blijft je huid gezond.
 

 
 
 
 

 

zondag 11 april 2021
Lizz