Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Italiaanse zwemkleding

Zwemkleding die u met trots kan dragen omdat u weet dat er veel tijd en moeite in is gestoken, is de zwemkleding van Save The Queen! Het Italiaanse modemerk maakt alle zwemkleding met de hand van de beste stoffen waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. Bovendien weet u met een bikini of zwempak van Save The Queen! zeker dat u de enige bent met die uitvoering.
 

Romantische zwemkleding

De nieuwe collectie voor het komende zomerseizoen straalt de romantiek en vrouwelijkheid uit. Met de zachte kleuren als roze, crème en de liefelijke dessins benadrukt het team achter het merk de vrouwelijkheid. Op vrijwel elke bikini, zwempak of strandjurk vindt u de bloemen terug. Als detail bijvoorbeeld op de taille afgedrukt, of over de gehele stof. De modellen van het Italiaanse merk zijn altijd bijzonder geweest. Zo is er de bikini waarvan de slip en top verbonden zijn door een elegante zwarte strook stof die langs de taille loopt en dankzij de steentjes volop glinstert. Houdt u niet zo van de opvallende badkleding? Het merk heeft ook de klassieke bikini’s met een zachte bloemenprint.

               Foto: Save the Queen!

Zwemkleding en vrijetijdskleding

De zwemkleding van Save The Queen heeft dus echt voor iedere vrouw wat wils. Of u nou van de opvallende prints en modellen bent of het liever bij het klassieke model houdt: Save The Queen! heeft het allemaal en stopt er ongekend veel energie en moeite in. Het merk is in 1985 opgericht door Mark Fantini en zijn vrouw, Elena. Hij is de zakelijke ondernemer, zij het creatieve brein waar die geweldige prints en ontwerpen vandaan komen. Het merk verkoopt naast de unieke zwemkleding ook spetterende vrijetijdskleding.

woensdag 2 november 2011
Mirjam
Zwemkleding, Save the Queeen