Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Is een badjas een must-have in 2022?

is een badjas een must-have in 2021?
Een badjas kun je op verschillende moment dragen. Veel mensen dragen hem ’s morgens aan het ontbijt. Nog geen zin om direct aan te gaan kleden en dan kun je lekker in je badjas eerst een vers broodje eten met een glas vruchtensap. Even de krant lezen, kopje koffie er bij en rustig opstarten. Dat is toch wat iedereen wilt? Je kan ook een badjas dragen als je net uit de douche komt. Doordat de stof van een badjas gemakkelijk vocht opneemt is het geen probleem als je niet heel secuur hebt afgedroogd na het douchen.

 

Ontbijten in een lekkere warme badjas

Een badjas is gemaakt van stof die goed warmte vasthoudt. Ideaal als je je niet zo lekker voelt of het koud hebt. Een badjas houdt je namelijk lekker warm en is dus een prima kledingstuk voor een dagje bankhangen. Het is een kledingstuk waarin je je makkelijk moet kunnen bewegen, het is daarom aan te raden om liever een maatje groter te bestellen dan een badjas die erg strak om je lichaam zit. Zo kan je makkelijker lopen en zit ook veel beter. Ook is de kans dat hij open gaat dan veel sneller, als dat niet gebeurt hou je het lekker warm als je alleen ondergoed er onder aan hebt.

 
 
 
 

Is een extra badjas noodzakelijk?

Badjassen moeten eens in de zoveel tijd ook wel is gewassen worden. Wanneer je een badjas hebt die niet in de droger kan, of je bent niet in het bezig van een droger kan het soms lang duren voordat je badjas weer droog is. Het is dan ook heel prettig als je nog een oude badjas ergens hebt liggen die je even aan kan doen. Want je moet er toch niet aan denken om een dag zonder badjas te zitten? Ook wanneer je bijvoorbeeld naar de sauna gaat het is het prettig om een mooie of nette badjas achter de hand te hebben. Als je er graag leuk en verzorgd bij loopt is het natuurlijk wel zo prettig als je ook een mooie badjas hebt waar je in gezien wilt worden. Ja, er zullen mensen naar kijken en kun je misschien aan komen met een oude badjas. En wat als je een partner hebt terwijl je nog niet samen woont? Dan zul je vast ook wel eens bij de ander overnachten en bij jouw partner moet je natuurlijk ook een badjas hebben.

 
 
 
 

Is een badjas een must have?

Een katoenen badjas is een must-have voor in de wellness. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een bezoekje aan de wellness. Het bezoeken van de sauna is voor velen een heerlijke vorm van ontspanning. Even alle stress en drukte van je af laten glijden en helemaal tot jezelf komen. Wat in de sauna natuurlijk niet mag ontbreken is een badjas. Bij zwemkleding.nl bieden wij verschillende badjassen in ons assortiment, zowel voor man als vrouw. Een ding wat bij veel mensen gebeurt is als ze eenmaal een badjas hebben willen ze er nooit meer van af. Daarom is een badjas echt een must-have voor 2022 om lekker te ontspannen.

 
 
 

 

donderdag 14 januari 2021
Lizz