Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Is sexy huidkleurige zwemkleding iets voor jou?

Wie droomt er in februari stiekem al niet verlekkerd van warme zomerse dagen, zwoele nachten en ochtenden zonder jas. Wij wel! En oehhh…2017 belooft ongelooflijk sexy te worden! In  2016 zagen we veel gehaakte bikini’s en topjes die tot je hals reikten, misschien heb jij er wel eentje in je kast liggen? Maarrr..Ben je inmiddels klaar voor een nieuwe sprong in het diepe? De komende zomer (en lente natuurlijk ook) zien we de zogenaamde nude bikini’s en nude badpakken. Nee, het zijn geen onzichtbare zwemkleren, maar ze zijn huidkleurig, waardoor je er in je zwemkleding hotter dan hot bijloopt! Let’s have a look!


   

 
Nudity wordt dé bikinitrend van 2017
 

Ken je de Kardashians? Het is een Amerikaanse realityserie waarin het glamoureuze leven gevolgd wordt van de families Kardashian en Jenner, met onder anderen de zussen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian. Ze lopen regelmatig mooi te wezen in hun nude rokken, jurkjes en body’s. Waarschijnlijk hebben we dus de nude trend aan hen te danken. Als je een beetje gevoelig bent voor trends en er graag volgens de laatste mode bijloopt, dan is een huidkleurig badpak of een sexy nude bikini een echte must-have! 

 

   

Huidkleurige bikini kopen?

Ben je op zoek naar een huidkleurige bikini (of badpak) scroll dan maar eens naar onderen of zoek via de filters bovenaan deze pagina. We hebben heel wat voor je in store en met één klik kan je jouw favo meteen goed bekijken én bestellen!
 

 
 
 
 

 

woensdag 1 februari 2017
Roos
huidkleurig, bikini, badpak, nude