Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Invisibobble The Traceless Hair Ring

Er is niets beter dan op een dagje strand een staart of een knot te kunnen dragen. Veel vervelender is dat je haar vaak in de knoop raakt met het elastiekje. Een ander probleem dat ook vaak voorkomt is dat zodra je je start of knot verwijderd, er zo'n ongewenste knik in je haar zit. Nu kun je veilig naar het strand met de Invisibobble.

 

De Invisibobble laat geen rand achter. Ook hoofdpijn, na een hele dag je haar in een staart te hebben gehad, is een veelvoorkomend probleem. Door de vorm van de Invisibobble wordt er niet aan de hoofdhuid of aan de individuele haren getrokken. Klaar met de hoofdpijn dus! Nog een pluspunt: de Invisibobble bevat geen metaal, waardoor je haren niet afbreken bij het uitdoen van het elastiekje.

 

 

Invisibobble The Traceless Hair Ring

 

Traceless:

Het geheim van de Invisibobble zit in zijn unieke vorm dat doet denken aan een telefoonsnoer. Dit kan in het begin een beetje wennen zijn, maar eigenlijk ziet het er hartstikke hip uit. De vorm verdeelt de druk op het haar op een oneven manier waardoor het geen duidelijke afdruk achterlaat.

 

Voorkomt hoofdpijn:

Hoofdpijn tijdens het dragen van een elastiekje is een veel voorkomend probleem. Wanneer je op een mooie zomerse dag op of bij het strand zit, heb je daar geen zin in. Door de unieke vorm heeft Invisibobble een perfecte grip op het haar zonder te trekken.

 

Vriendelijk: Dit komt doordat de uiteinden van de elastieken aan elkaar zijn gesmolten en zo een stevig geheel zijn geworden. Dat er geen ijzer in zit verwerkt, zal voorkomen dat het haar uit het hoofd getrokken wordt, wanneer het elastiek in het haar gedaan wordt of uit het haar wordt gehaald. Alle haartypes: De Invisibobble is geschikt voor alle haartypes. Extra detail: Ook leuk om als armbandje te dragen.

 

Naast je zwemkleding, strandlaken, zonnebrand en tijdschriften nu dus ook de Invisibobble in je strandtas.

 

donderdag 27 april 2017
Jhemyla
Invisibobble