Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Internationale Vrouwendag 2017

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag! De perfecte dag om jezelf of een andere vrouw waar je veel van houdt te verwennen met de nieuwste bikini van dit seizoen. Wat is er leuker om af en toe eens lekker tijd voor jezelf te nemen en te snuffelen tussen de laatste mode, gewoon omdat jij het verdient. 

 

internationale vrouwendag 2017

 

Op zwemkleding.nl hebben we voor jou mooie fashionable bikini's en overige badmode verzameld op 1 website zodat je niet het hele wereld wijde web hoeft rond te struinen, maar gewoon alles overzichtelijk bij elkaar vindt op 1 pagina, waar je door middel van handige filters kan zoeken naar goedkope of juist duurdere zwemkleding en ook kan selecteren op kleur, soort en maat. Need I say more? Nee toch, this is the place to be om te gaan shoppen till we happily drop.

Bikini's voor ieder budget

Vandaag lift ik er een paar bikini's voor je uit omdat deze nou eenmaal allemaal hot hot hot zijn en die je het liefst stuk voor stuk in je winkelmand zou willen gooien. Doen hoor, als je durft, maar we hebben helaas niet allemaal een megabudget en daarom heb ik een paar heel goedkope bikini's uitgezocht die een niet normaal ''hebben hebben hebben!!!'' gehalte hebben en als jij wat meer geld te besteden hebt (of wilt) dan heb ik daarna ook nog een paar bikini's met een groot WOW-gehalte die wel wat duurder zijn, maar ohhhh zo mooi.

Hebben hebben hebben bikini's voor een klein budget

Met onderstaande bikini's ben je klaar onder de 30 euro. Zijn ze niet om op te vreten? Zie je jezelf al slenteren met je blote voeten in het warme zachte zand? Ja toch? Als je op de afbeelding gaat staan met je muis en vervolgens klikt ben je binnen no-time eigenaresse van dat juweeltje!

 

   

Bikini's met een groot WOW-gehalte

Bikini's om je vingers bij af te likken. Jij gaat no doubt about it the show stelen met 1 van deze hotties! Ga je voor een leuke patroontje? Voor riffles en koordjes en vlechtjes, of voor maagdelijk wit of stylish zwart? We have it all!

 

   

 
Kijk vooral ook verder, zoals onderaan deze pagina of via de bovenkant met onze handige zoekfilters. Welke smaak je ook hebt en welk bedrag je er ook aan wilt besteden, we hebben het allemaal voor je op onze website verzameld. Happy shopping! 
 
woensdag 8 maart 2017
Roos
Internationale Vrouwendag 2017