Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In tropische sferen

Mijn mooiste reis was naar Australië. Als er al iets als een bikiniland zou bestaan, dan zou het zeker dat land zijn. Hoge golven doorzichtig als glas, surfboys met lange blonde haren met de coolste en hipste boardshorts aan..mmm..een paradijsje voor een bikini liefhebster als ik.


In tropische sferen

Koers richting een eilandje

Op een mooie dag ben ik op weg gegaan naar The Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld. Prachtig! Met een rugzakje met mijn lievelingsbikini en een handdoek erin (en natuurlijk een dikke tube zonnebrandcrème) zette ik samen met een gezellig groepje in een klein bootje, koers richting een eilandje net buiten de kust. Na aankomst kregen we allemaal snorkels en daar gingen we hoor, de diepte in! Wat je dan ziet, aan kleuren en aan vissen…waauuwwww. Als er een hemel bestaat, dan is het daar. En ik wil zo graag terug. Maar ja…geen geld en geen tijd.

Vrolijke tropische bikini’s op een rijtje

Er is maar één manier voor mij om dat gevoel dat ik daar had een heel klein beetje terug te krijgen. Met een bikini met mooie tropische dessins een lekker warm golfzwembad opzoeken. Echt waar. Als ik dan zo’n vrolijke tropische bikini aantrek voel ik heel even zo’n geluksgolfje door me heen twinkelen, omdat het me doet denken aan die tropische stranden die ik heb gezien. En ik zou jou ook zo graag mee willen laten genieten, er zijn zó veel mooie bikini’s met tropische printjes en dessins! Zó paradijselijk mooi. Daarom heb ik voor jou mijn favorieten verzameld. Scoll snel naar onderen om ze te zien. En wat zo handig is, met een klik op de muis kun je die droombikini gewoon direct bestellen! Te gek toch? 

maandag 4 juli 2016
Roos
tropisch, sferen. paradijs, bikini