Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de stijl van The Kardashian sisters!

Wie kent ze nou niet? The Kardashian sisters zijn in Amerika erg beroemd, maar de laatste tijd breken ze ook door in Nederland. Zelf ben ik al jaren fan van deze hilarische dames en volg al jaren hun real life soap op E! Entertainment, een Amerikaanse zender. RTL is een tijdje geleden begonnen met het uitzenden van hun realityserie ‘Keeping Up With The Kardashians’.


kkk3
The Kardashian sisters dragen vaak een halterbikini of een triangel bikini.


Deze dames zijn niet alleen erg grappig, maar ook beeldschoon en zijn echte stijliconen voor meiden. Zo hebben de drie zussen Kim, Kourtney en Khloé een eigen kledingwinkel genaamd ‘DASH’. Deze drie dames waren al heel lang de drie bekendste zussen, maar hun halfzusjes Kendall en Kylie timmeren ook flink aan de weg. Ook deze twee beeldschone zussen hebben een eigen kledinglijn op PacSun.com.


Waar je de familie Kardashian ook ziet, waar ze ook maar worden gefotografeerd door de paparazzi, elke keer zien ze er prachtig uit. Door de realityserie zien we natuurlijk dat de zussen veel reizen om hun boetiek ‘DASH’ goed in de gaten te houden. Zo zien we Kourtney, toch wel de zakelijkste van de drie, en Khloé reizen naar Miami en ging Kourtney samen met Kim naar New York. Vooral in Miami is het niet alleen flink aanpoten in de ‘DASH’ boetiek, maar in Miami kun je genieten en even bij komen op de prachtige stranden.


Ook zie je de familie Kardashian-Jenner vaak op vakantie gaan en zien we deze beeldschone meiden in mooie badmode. Ook hier zien ze er prachtig uit en ook moeder Jenner mag er wezen, ondanks haar leeftijd (57 jaar). De dames maken op elke vakantie een videofilmpje en laten ons genieten van de prachtige locaties waar zij naar toe gaan. Ook postten de dames veel op social media, zoals Instagram en Keek, zodat jij als fan niets hoeft te missen!


Ben jij ook erg fan van deze familie en wil jij wel heel graag lijken op deze stijliconen? Mocht je in de herfstvakantie op vakantie gaan, of wil je nu al een bikini scoren voor volgend zomervakantie? Wij van Zwemkleding hebben voor jou al een aantal bikini’s uitgezocht in de stijl van The Kardashian sisters! 


zondag 22 september 2013
Lisa
Kim, Khloe, Kourtney, Kourtney and Khloe take Miami, Kourtney and Kim take New York, Keeping Up With The Kardashians