Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de stijl van Taylor Swift

Badpakken mogen gegarandeerd weer uit de mottenballen, want deze zomer zijn ze helemaal hothothot! Badpakken zijn niet meer saai, badpakken zijn er om van te smullen. En celeb Taylor Swift weet daar alles van.  
 

Net als Taylor in retro stijl

Met een felrode brede smile geniet ze in haar vintage en fifties geïnspireerde badpak van een welverdiend rustmomentje. Zie die zonnebril dan, woeiii!! Deze maakt de retro-look helemaal af. Is de Marilyn Monroe look ook iets voor jou (en eerlijk is eerlijk, wie staat het nou niet?) dan weet je wat je te doen staat: Op zoek naar halterbadpakken met of zonder pijpjes en dan natuurlijk liefst met stipjes of streepjes. Die maken het zo vrolijk en geven helemaal die 50’s feeling, waarin we ons als een echte diva wanen. De slim gesitueerde plooitjes en de elegante korte pijpjes zorgen ervoor  dat de aandacht op de juiste plek gelegd wordt: op jouw sterke kanten natuurlijk!
 

Jaren 50 bikini-babes 

Als je meer een bikini-babe bent, dan zit je bij de halter bikinitopjes helemaal goed, vooral die met zo’n mooie opvallende strik op de achterkant. Mix & match er een kek hoogsluitend bikinibroekje bij met korte of met lange pijpjes. Om het helemaal af te maken draag je er een oversized zonnebril bij en zo’n flipflop zonnehoed waarmee je jezelf direct aan de Zuid-Franse kust waant. En vergeet er natuurlijk niet (zoals Taylor) een filmsterren smile bij te ‘’dragen’’. 

Shop till you drop

Ga je ook voor de retro look? Waar wacht je nog op! Shop till you drop op onze website. En vergeet niet om even door te scrollen naar onderen voor nog meer inspiratie! You go girl!
 
 
donderdag 12 mei 2016
Roos
Taylor Swift, retro, vintage, stijl