Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de stijl van Romee Strijd

Romee Strijd is een Nederlands topmodel en met haar 20 jaren jong is zij al één van de wereldbekende topmodellen én is zij al één van de Victoria’s Secret Angels. Daarmee treedt zij in de voetsporen van onze dutchie Doutzen Kroes!

Victoria’s Secret

Afgelopen jaar, in december 2014, zagen wij Romee al schitteren op de catwalk van Victoria’s Secret. Als nieuwkomer tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show zagen wij Romee, naast een zingende Taylor Swift, in een prachtige crèmekleurige lingerie van dit bekende lingerielabel. Dit jaar is bekend geworden dat Romee één van de Victoria’s Secret Angels is, samen met andere topmodellen, zoals Elsa Hosk, Martha Hunt, Stella Maxwell (jaja, hét vriendinnetje van Miley Cyrus), Lais Risbeiro, Sara Sampaio, Jasmine Tookes en Taylor Hill.

 

                              

Modellencarrière

En als dat niet alles is, heeft Romee in haar modellencarrière al veel mooie opdrachten binnen gesleept. Zo is zij hét gezicht van Stradivarius, heeft een nieuwe campagne samen met Angel én vriendin Taylor Hill voor Juicy Couture binnengeslopen en loopt zij shows voor onder andere Chanel, Pronovias en Moschino! Niet voor niets is zij hét model van nu en zien vele meiden haar als een groot voorbeeld.

 

                               

Beachlife

Als model en als liefhebber van het strand en de zee zien wij Romee Strijd vaak genoeg in prachtige bikini’s en andere trendy badkleding. Hieronder zien wij Romee in een prachtige witte bikini, een zwarte halterbikini en nog vele andere modieuze bikini’s die wij wel ontzettend mooi vinden! Om te kijken of wij net zulke prachtige bikini’s hebben, hebben wij een aantal look-a-likes bikini voor jou gevonden! Zit er een bikini voor jou bij die jij wel zal willen hebben? Laat het ons weten op onze Facebookpagina!

 

                                

 

donderdag 23 juli 2015
Lisa
Romee Strijd, Victoria's Secret, Doutzen Kroes, bikini, beachlife