Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de stijl van Kim Kardashian

Hallo, kijk dan hoe schattig! Daar loopt Kim Kardashian met haar kindjes in bikini! Hoe komt het toch dat werkelijk alles mooi staat bij een celibrity als Kim? Is het gewoon met zorg uitgezochte zwemkleding, of maakt het echt niet uit wat ze aan doet? Anyhow, ik wil die bikini nu dus ook, want hij staat zo te zien fantastisch op een gebruinde huid. En mijn goal voor komende zomer is dat ik minstens net zo bruin word als Kim op deze foto. 

 

alternative text

 

Exact die bikini vinden gaat me denk ik niet lukken, er is natuurlijk nergens online een handleiding over hoe je net zulke kleren kan dragen als Kim en waar je die online kunt bestellen. Maar we kunnen wel heel close bij de look komen natuurlijk en na wat zoekwerk ben ik erachter gekomen dat er zelfs stiekem nog wel veel mooiere look-a-like bikini's bestaan. En dat maar 1 klik ''away'' zodat ik ze deze week nog gewoon in huis kan hebben ook. 

De back-to-nature bikini

Je hebt heel veel verschillende soorten bruin varierend van donker naar licht, zoals mokkabruin, olijfbruin, oranjebruin, okerbruin, bleekbruin..deze tinten doen sterk denken aan natuur, avontuur, puurheid. Kim draagt een eenvoudige traingel bikini in uni bruin (bijna huidkleurig) met heel klein patroontje lijkt het wel. Let's see the little brown bikini's who matches the best!
 

   

   

 

Bruine bikini combineren met een leuke strandjurk 

De bruine bikini kan je fantastisch combineren met allerlei mooie accessoires. Een mooie zonnehoed, slippers, een hippe zonnebril. Het maakt je outfit helemaal compleet en het bovenstukje van de bikini zou je ook weer heel multifunctioneel kunnen gebruiken als top boven een heerlijk luchtige strandbroek. Nieuwsgierig en wil je alvast wat ideetjes op doen? Kijk dan maar eens mee.

Matchende strandjurken en tunieken

 

   

Matchende zonnebrillen

  

Matchende slippers
 

     

 
En? Ben je al om? Wil je nu ook, net als ik, een bruine bikini scoren? Onder deze blog vind je nog veel meer bruine bikini's in allerlei tinten en met allerlei mooie patronen en dessins. Van halterbikini's tot beugelbikini's, het houdt niet op. En dat alles te vinden op deze site. Topperdetop! Hé..dat rijmt ;)

zaterdag 4 maart 2017
Roos