Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de stijl van Jennifer Lopez

Één van de meest succesvolle celebrities is Jennifer Lopez, ook wel bekend als J.Lo. Ze is niet alleen zangeres, maar ook actrice, danseres, ontwerpster en een waar mode-icoon! 

Carrière 

Jennifer Lopez begon haar carrière in verscheidene films en begon als achtergrond danseres bij niets minder dan Janet Jackson! Ondanks haar opkomend talent, brak ze pas echt door toen ze de hoofdrol kreeg in de film ‘Selena’. Hier heeft ze dan ook verschillende prijzen voor gewonnen! Hierna ging alles heel snel. Ze verscheen in nog véél meer films waar ze altijd fantastische rollen in had. Ook begon ze aan een zangcarrière, wat geresulteerd heeft in 7 hit albums en een heleboel nummer één hits! 
 
 
In 2010 werd J.Lo. jurylid bij American Idol. Hierdoor werd ze wereldwijd nog bekender! Ze kwam wekelijks op tv en werd voor vele meiden en vrouwen een waar mode- en stijlicoon. Ze is in 2011 dan ook uitgeroepen tot ‘The World’s Most Beautiful Woman’. En als dat nog niet genoeg is, heeft Jennifer Lopez later een eigen kledinglijn opgericht, meerdere parfums uitgebracht en een boek geschreven!
 

Strandfoto’s 

Ook deze grote ster gaat er natuurlijk wel eens tussenuit en met haar prachtige lichaam steelt ze de show op het strand! En als waar mode- en stijlicoon ziet ze er altijd schitterend uit! Haar bikini’s zijn dan ook helemaal volgens de laatste trend! Wil jij er ook net zo uit zien als Jennifer Lopez? Wij op Zwemkleding.nl hebben allemaal look-a-like bikini’s a la Jennifer Lopez! Kijk snel in het overzicht van triangle bikini's.
 
 

 
Een kerstachtige groet,
Lisa en Jinke
zaterdag 27 december 2014
Lisa
Jennifer Lopez, J.Lo, strandbikini, bikini, bikini's