Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de stijl van Candice Swanepoel

Zo zwoel en sexy als James Bond girl Ursula Andress een bikini heeft kunnen dragen heeft nog niemand ooit kunnen evenaren…totdat Victoria’s Secret model Candice Swanepoel op het toneel verscheen in haar gouden bikini. Oh die gouden bikini die doet denken aan zwoele nachten op verre stranden, waarin de party lights veelbelovend weerspiegelen in de gouden stof van het bikinitopje terwijl de man van je dromen zijn ogen niet van je kan afhouden. Hadden we maar één zo’n gouden bikini, dan zou ons leven al zó veel beter worden!

In de stijl van Candice Swanepoel

Een perfect passende gouden bikini

Candice weet hoe ze een gouden bikini moet dragen. De lens van de camera zoomt in op haar prachtige rondingen terwijl ze met haar perfecte lichaam poseert in de branding. De golven leggen golf na golf een laagje zout over de huid van de blonde schoonheid, terwijl ze ons met haar lange wimpers en grote ogen verleidelijk aankijkt. Zoals ze daar bij ligt, dat wil je toch zelf ook als vrouw? Konden we maar een beeeetje op haar lijken! Konden we maar één zo’n perfect passende gouden bikini scoren!

Rock the beach

Girls, het kan! We can do it and rock the beach! Want gouden bikini’s genoeg, kijk maar eens mee. Zelfs gouden badpakken hebben we in de aanbieding! En zie je die ene geweldige gouden bikini of gouden badpak ertussen zitten, scroll dan helemaal naar onderen, zoek je favo item, klik dan op het plaatje en bestel en it’s alllll yours!!! 

 

 

 

maandag 8 augustus 2016
Roos
stijl, gouden, bikini