Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de stijl van Britney Spears

Dát zou ik nu ook wel heel erg graag willen..met een perfecte bikini-killer-body languit bij het zwembad liggen. En dan het liefst bij mijn eigen zwembad of bij een vakantiehuisje, zodat ik ongegeneerd mijzelf kan zijn. Het lijkt wel of Britney Spears dat voor elkaar heeft. Ohhh wat ben ik jaloers! 

In de stijl van Britney Spears
 
Get that feeling 
Maar ik kan er mee leven hoor. Ik kan dan wel niet haar fabulous glamour leventje overnemen (okee, als ik misschien heel erg mijn best doe op zangles misschien? hahaha notttt), nee…ik bedoel, ik kan natuurlijk wél een beetje that feeling krijgen door haar outfit te imiteren. En als ik liggend bij het buitenzwembad alleen maar naar de blauwe lucht staar (en het kindergegil strak negeer) dan kan ik me toch een beetje als Britney voelen in mijn iniminie-gele-bikini. Hoe ik dat doe? Kijk maar!

look a likes bikini
Sportief en sexy in een zonnige gele bikini
Je hoeft echt niet, zoals de sterren doen, langs dure boetiekjes of speciale fashion designers om er als een vamp bij te lopen. Gelukkig vind je in heel veel online winkels fantastische look-a-likes die stiekem ook nog wel een tikje leuker zijn ook nog. Wat de zonnige gele bikini van Britney die extra touch geeft is dat leuke zwarte biesje. Het geeft de bikini lekker veel pit en een sporty look. In bovenstaande bikini’s loop jij er net zo sporty en zonnig bij als iemand die absoluut niet op haar centjes hoeft te letten. Je vindt ze gewoon hier op deze site van Zwemkleding.nl!

Een matchende zwarte pareo maakt het af

Als je dan zin krijgt in een lekker ijsje of even lekker met je enkels door het water wilt waden, dan kan je ervoor kiezen een leuke bijpassende pareo te dragen. Zo loop je er toch een beetje aangekleed bij. En het zwart van de pareo matcht fantastisch met de zwarte accenten van de bikini.

pareo

Een zonnebril doet de rest

Zonder zonnebril is de look natuurlijk niet helemaal af. En die zonnebril mag dan best wel een beetje stoer en chique tegelijk zijn. Gucci, Ray-Ban…het roept beelden op in je hoofd van een luxueus leventje met de lekkerste cocktailtjes. Ja…bijna voel je dan een beetje wat Britney ook moet voelen als je haar zo ziet liggen bij dat verkoelende zwembad in dat weet-ik-veel-waar-fantastische oord. En dat is uiteindelijk het beste van twee werelden toch? Een beetje van Britney en een beetje van jezelf..

Zonnebrillen

Proost op de zomer!

Wij hebben natuurlijk nog veel en veel meer zwemkleding en accessoires waar jij je een ster in zal voelen. Scroll maar eens naar onderen voor nog meer suggesties, of kijk eens verder tussen onze uitgebreide collectie badkleding. Proost op nog een hele mooie zomer met heel veel bikini-proof-dagen op het strand (of bij een zwembad!). See ya! 
 
 
dinsdag 28 juni 2016
Roos
In de stijl van, Britney Spears