Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de stijl van Beyonce

Beyoncé Giselle Knowles-Carter is een Amerikaanse R&B-zangeres, songwriter, actrice en modeontwerpster. Iedereen kent haar wel ergens van. Naast dit alles heeft Beyonce ook nog eens een geweldig gevoel voor stijl. 

Vrije tijd

Niet alleen op het podium en in videoclips, maar ook in het dagelijks leven ziet Beyonce er altijd fashionable uit. Geeft haar een hobbezak en ze laat deze er prachtig uitzien. De mooiste looks zijn de meest simpele. Zo is ze op het strand gespot met een ronde zonnebril, een wit shirtje, pareo en haar haren in de krul. 

Ronde zonnebril

De ronde zonnebril is deze zomer helemaal hot en zie je op zowel het strand als op festivals veelal terug. Een wit shirtje is altijd makkelijk te combineren en laat je bruine huid nog mooier uitkomen. De pareo kun je zowel als jurk als rok gebruiken. Ook handig als je op het zand even snel ergens op moet zitten. 

Beachlook

Voor de krullen kun je het beste een beachspray gebruiken. Hiervan gaan je haren automatisch al wat krullen en krijgt het een echt beach effect. Wil je dat je haren wat langer mooi blijven? Draag dan een grote rieten hoed. Kijk hier wat Beyonce's beachlook is.

 

 

zondag 23 augustus 2015
Jhemyla
Beyonce, in de stijl van