Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de stijl van Beyonce

De meest besproken artiest op dit moment is de beeldschone Beyoncé! Beyoncé kennen de meesten als één van de meest getalenteerde zangeressen van de wereld, een prachtig model voor H&M en daarnaast nog een actrice die speelt in films zoals ‘Dreamgirls’.

Onafhankelijk

Deze droomvrouw is niet alleen een plaatje, maar ook een voorbeeld voor vele vrouwen. Beyoncé is een sterke en onafhankelijke vrouw. Zij zingt niet alleen nummers als 'Run the World (Girls)' en 'Independent Women', maar schreef onlangs ook een essay over de ongelijke rechten van de vrouwen. Zo zegt Bee: “De mensheid heeft mannen én vrouwen nodig, we zijn even belangrijk en hebben elkaar nodig. Dus waarom worden we bekeken als minder dan gelijk?’ Het zou Beyoncé niet zijn als zij niet direct met een oplossing komt: ‘We moeten onze jongens de regels van gelijkheid en respect leren, zodat wanneer ze opgroeien de gelijkheid van man en vrouw vanzelfsprekend voor ze is’.

Uit het niets

Dat Beyoncé een sterke vrouw is met veel wijsheid en zelfverzekerdheid is ook te zien aan haar onaangekondigde album. Niemand, geen één fan van Queen Bee, wist dat Beyoncé bezig was aan een nieuw album en plots stond daar een heel album, met 14 liedjes inclusief video’s online. Iedereen was in shock. Wat een unieke binnenkomst! In no-time stond haar album, dat simpelweg ‘Beyoncé’ heet, op nummer één. Zonder marketing en zonder andere communicatiemiddelen stond daar ineens een gloednieuw album van deze Queen!

Winnaar

Haar verschijning, haar strijd tegen de ongelijke rechten en de vele prijzen voor haar muziek die ze gewonnen heeft, maakt haar werkelijk waar uniek en bijzonder. Niet voor niets is Beyoncé een voorbeeld voor vele meiden en dames. Het liefst willen wij allemaal zo mooi zijn als deze Queen en de wereld te verbeteren in welk opzicht dan ook.

 

 

 

Vakantiekiekjes

Beyoncé heeft zeker een zeer druk bestaan, maar neemt gelukkig hier en daar even rust om samen met manlief Jay-Z, tevens één van de bekende rappers ter wereld, en hun dochter Blue Ivy er tussen uit te gaan. Ze zijn vaak te spotten in vakantieplaatsen, zoals Saint-Tropez in Frankrijk en de afgelopen vakantie ging familie Carter naar de zonnige Florida. Wij nemen deze dame en haar gezin niets kwalijk. Zij werkt zo hard, dat wij haar gunnen om heerlijk een paar weken op vakantie te gaan met haar gezin.

 


Wil jij net zoals Beyoncé deze prachtige bikini? Kijk dan snel naar de onderstaande bikini’s met de felle kleuren en vrolijke printen!

PS: nog een filmpje van het heetste koppel van de wereld die de Grammy Awards dit weekend openden met hun nieuwste single ‘Drunk in Love’.
Fantastisch!


woensdag 29 januari 2014
Lisa
stijl van, Beyoncé, Bee, Queen, zangeres, Dreamgirls, Grammy