Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de spotlight: wehkamp

Regelmatig zetten wij onze spotlight op een merk of webwinkel om eens extra aandacht te geven aan al het moois dat zij verkopen. Zet je maar alvast schrap, want ook deze keer zal je weer watertandend achter je beeldscherm de mooiste producten waaronder badpakken, bikini's en zwemboxers voorbij zien komen! 
 

 
Dit keer richten wij onze spotlights op wehkamp. Monaco, Ibiza, Manhattan Beach... wehkamp's eigen merk ''whkmp’s BEACHWAVE'' vertaalt de mooiste trends uit wereldberoemde badplaatsen naar een uitgebreide collectie slim ontworpen bad- en strandmode. Deze prachtige collectie bestaat niet alleen uit bikini’s, mix & match bikinibroekjes en bikinitopjes, tankini’s, en corrigerende badpakken die je figuur prachtig laten uitkomen, maar ook uit zonnebrillen, strandjurken en jumpsuits. Om dag en nacht te schitteren op het strand en de boulevards. 

Mix & Match met whkmp's BEACHWAVE en andere bekende merken

Naast het eigen merk whkmp's BEACHWAVE, bevat het badmode assortiment van wehkamp vele bekende merken. Trendy collecties van Seafolly, Sapph, Watercult, Cyell en Beachlife, met volop keuze in modellen, materialen, kleuren en prints. Helemaal hip is de mix & match trend waarbij je zelf bepaalt hoe je bikini eruit ziet door je ideale combinatie te maken uit verschillende tops en broekjes. Mix een halter met een hipster, een bandeau met een strikbroekje, een push-up met een omslagbroekje. 
 
Win een complete beachlook t.w.v. 150 euro!
 
Ja, je leest het goed! wehkamp geeft een shoptegoed weg van maar liefst 150 euro! Als jij als bikini liefhebber en echte speurneus op onze website de bikini weet te vinden waarvan we in onderstaand beeld een 'uitvergroot sneak preview'' geven, dan ben jij misschien wel de gelukkig winnaar en mag je een nieuwe beachlook t.w.v. € 150 shoppen!
 
 
Dus: Zoek tussen onze wehkamp badmode naar dé bikini, geef in een reactie op onze facebookpagina de oplossing en wie weet flaneer jij binnenkort als een beachbabe op het strand. Op donderdag 19 mei maken we de gelukkige winnaar bekend.

Je vindt het bij wehkamp 

De mooiste badmode vind je dus bij wehkamp, dat is wel duidelijk. wehkamp.nl is het grootste en meest persoonlijke warenhuis van Nederland op het gebied van online winkelen. Met een ruime keus uit zo'n 180.000 artikelen op het gebied van o.a. mode, wonen & elektronica. Vandaag de dag telt de webshop maar liefst 400.000 bezoekers per dag en ruim 128 miljoen bezoekers per jaar. Je bent dus zeker niet de enige die badmode bij wehkamp bestelt.

Calvin Klein Swimwear collectie 

Er is goed nieuws: Flaneren op het strand of op een bedje bij het zwembad kan nu ook in de Calvin Klein Swimwear collectie! Tijdloze bikini topjes, bikini broekjes, badjassen, zwemshorts etc. met een moderne twist in luxe materialen kenmerken de kleurrijke collectie van dit topmerk. Let the summer begin! Check onze wehkamp´s Calvin Klein Swimwear collectie voor unieke stijlen voor op het strand of bij het zwembad.
 

Grootste online badcollectie

Wist je dat 60% van alle badmode die in Nederland online wordt gekocht van wehkamp komt? Bij mooi weer zijn er wel eens 1123 badpakken in een uur verkocht! Het kan ook niet anders, als je een bikini, badpak, tankini of een corrigerend badpak zoekt, maar ook als je als slanke of vollere vrouw een bikini zoekt met een grote cupmaat, dan móet je gewoon bij wehkamp.nl zijn, de online winkel met de grootste collectie badmode. 

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

Naast dat wehkamp.nl een actueel en inspirerend assortiment heeft, met het meest uitgebreide service aanbod, zijn er ook veel andere redenen waarom  het online winkelen bij wehkamp.nl interessant en gemakkelijk is. Als je voor 23:00 bestelt heb je morgen het artikel al in huis (nu ook voor 12.00 uur bestelt, 's avonds al in huis!), bovendien bezorgt wehkamp 6 dagen in de week waarvan 3 dagen ook in de avonduren! Daarbij heb je de mogelijkheid om zonder extra kosten een tijdvenster naar keuze aan te geven. Ben je niet tevreden dan kan het artikel binnen 14 dagen gratis geretourneerd worden. Als dat geen service is!

Persoonlijk stijladvies

Door smaakvolle producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kun je bij wehkamp.nl altijd iets vinden wat bij je garderobe past, wat je budget ook is. Kom je er toch niet uit en vraag je jezelf af welk badpak het beste bij jouw figuur past, of twijfel je over het aanschaffen van een tankini met beugel of juist met push-up, dan biedt wehkamp persoonlijk stijladvies. Ook daaruit blijkt maar weer, wehkamp.nl is een bedrijf met lef en passie!
 
 
zondag 8 mei 2016
Roos
Wehkamp, spotlight, badmode