Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de spotlight: FitFlop

Je kent ze wel: de platte teenslippertjes die je voor een paar euro bij een schoenenwinkel kan scoren. Leuk zijn ze wel, maar erg goed voor je lichaam zijn ze niet.. Dus ben jij op zoek naar een paar slippers die een perfecte steun geven aan je lichaam? Dan biedt FitFlop de uitkomst voor jou! 

 
FitFlop is een merk dat inmiddels 5 jaar bestaat. Comfort is hét kernwoord voor dit vernieuwende merk. De slippers en schoenen zijn gemaakt met een microwobbleboard technologie. Dit houdt in dat de schoenen een wat dikkere zool hebben. Maar niet alleen de zool is gemaakt voor een optimaal draagcomfort, ook de banden die over de voet lopen sluiten altijd mooi aan en zijn van comfortabel materiaal gemaakt. De schoenen zijn verkrijgbaar in vrouwen én mannenmodellen.
 
 

Fit met FitFlop

Naast dat de schoenen erg comfortabel zijn, zorgen ze er ook voor dat je je fit zal voelen. De zolen zijn namelijk zo gemaakt, dat je lichaam veel comfort heeft, maar ook dat de benen net iets harder moeten werken. Dit zal ervoor zorgen dat je net iets meer zal verbranden dan bij normale schoenen. Twee vliegen in één klap dus!
 

Design

Inmiddels is het design van FitFlop ook steeds hipper geworden. De slippers zijn verkrijgbaar in vele kleurtjes en prints. Ook zijn er inmiddels laarzen, schoenen en sandalen te koop van het merk. Een echte musthave voor de zomer dus!
 
 
 
dinsdag 15 januari 2013
Claudia
FitFLop, slippers