Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Decathlon, de grootste sportwinkel van Nederland

Decathlon. Het is de perfecte tijd van het jaar om eens lekker te gaan rondneuzen tussen alle zwemmaterialen, zwemspullen en zwembenodigdheden die zij te bieden hebben. Voor je het weet is het alweer zomer, dus de hoogste tijd om aan ons figuur te gaan werken om er straks op ons best uit te zien in een bikini, badpak of zwemshort! Ja toch? En hoe trek je al die baantjes in het zwembad beter dan in een sportief zwempak, hippe bikini of comfortabele zwemboxer van Decathlon?

Lage prijzen, hoge kwaliteit
 
Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten om bij Decathlon te gaan shoppen. Ondanks de hoge kwaliteit die je mag verwachten van de zwemkleding, houden ze de prijzen laag doordat de producten in eigen huis ontwikkeld worden waarbij geen concessie wordt gedaan op de kwaliteit. Perfecte combi dus, zwemkleding van uitstekende kwaliteit en tóch betaalbaar voor elke portemonnee.

Groot assortiment bad- en zwemkleding 
 
Decathlon bevat een groot assortiment bad- en zwemkleding en zwembenodigdheden voor zowel dames, heren en kinderen. Zo kun je er ook terecht voor zwembrillen, maar ze bieden ook een zeer grote keuze aan badmutsen. Niet alleen leuke originele badmutsen voor de kinderen (wat dacht je van een badmuts waarbij het net lijkt alsof je headphones op hebt?), maar ook voor de volwassenen zijn er hippe modellen in allerlei kleuren zodat je er altijd wel eentje vindt die perfect met je zwemkleding matcht!
 
Decathlon badpakken
 

Badpakken voor recreatieve zwemsters

Decathlon verkoopt onder andere badpakken speciaal ontworpen voor recreatieve zwemsters die een comfortabel badpak zoeken dat goede ondersteuning biedt. Ben je wat onzeker over je figuur dan voel je je waarschijnlijk als een vis in het water met een bedekkend shortybadpak of een corrigerend aquagymbadpak. Ben je een intensieve zwemster die minstens drie keer per week traint, dan zal een chloorvast badpak met open model om vrij te bewegen vast iets zijn waar je naar op zoek bent. Neem snel eens een kijkje tussen alle producten of scroll naar beneden waar wij alvast een selectie voor je hebben gemaakt om een badpak te vinden die bij je past!

Wetsuits, fullsuits of mooie zwemboxers
 
Ook de surfdudes onder ons die op zoek zijn naar wetsuits, of triatleten die een kwaliteitsvolle fullsuit zoeken om te zwemmen in koud water moeten zeker eens een kijkje nemen. Maar ook als je gewoon lekker recreatief wat baantjes wilt trekken en een mooie zwemboxer zoekt zal je zeker slagen. Decathlon verkoopt comfortabele badkleding voor elk figuur. 


Badjassen & zwemslippers
 
Niets heerlijkers dan je na het zwemmen te kunnen hullen in een zachte microvezel badjas. En heb je al van die heerlijk lichte, comfortabele zwemsandalen voor in de vochtige ruimtes? Ook voor deze zwembadbenodigdheden is de webshop van Decathlon uitermate geschikt om eens uitgebreid rond te neuzen. Het assortiment is gewoonweg te groot om hier alles te kunnen benoemen!

Het gemak van Decathlon
 
Natuurlijk vind je dat sportieve badpak, die ene stoere zwemshort of de bikini van je dromen bij Decathlon, maar hoe krijg je die zo snel mogelijk in huis? Geen nood, je kunt het pakketje laten leveren bij je voordeur, maar je kunt ook kiezen uit maar liefst 2600 afhaalpunten om je aanwinst op te halen. Is je bestelling meer dan 70 euro? Dan bezorgen ze je pakketje zelfs helemaal gratis! Bovendien kan de bestelling binnen 90 dagen gratis geretourneerd worden.

Bij Decathlon hebben ze wat je zoekt 
 
Of je nu sportief gaat zwemmen, of voor in je eigen tuin een zwembadje zoekt, bij Decathlon hebben ze alles. Dus waar wacht je nog op? 
 
Decathlon
 

 

woensdag 7 december 2016
Roos