Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In de spotlight: Annadiva

Regelmatig zetten wij onze spotlight op een merk of webwinkel om eens extra aandacht te geven aan al het moois dat zij verkopen. Zet  je maar alvast schrap, want ook deze keer zal je weer watertandend achter je beeldscherm de meest prachtige badmode voorbij zien komen! 
 

In de spotlight Annadiva

Annadiva, mode die van elke vrouw een diva maakt

Deze keer richten wij onze spotlight op de online specialist op het gebied van badmode: Annadiva. Niet alleen voor hippe, sexy, chique, ingetogen of sportieve badmode moet je bij Annadiva zijn, ze hebben een nog veel groter assortiment. Wat dacht je van betoverende lingerie, fijne nachtmode, verrassende beenmode, shapewear zoals corrigerend ondergoed en corrigerende badmode, heren ondergoed en t-shirts en natuurlijk strandjurkjes, pareo’s en ga zo maar door. Onze spotlight binnen deze winkel richten we in deze blog voornamelijk op de zwemkleding die Annadiva aanbiedt.

Mode die je laat stralen en een zelfverzekerd gevoel geeft


Leuk weetje: De naam Annadiva stamt van Anna en verwijst naar één van de doopnamen van oprichtster Mariëlle. Diva verwijst naar ‘ster’ en ‘vrouwelijke godheid’. De missie van Annadiva is dus jou een beetje een goddelijk en bijzonder gevoel te geven. Annadiva laat je stralen geeft je een zelfverzekerd gevoel.


In de spotlight: Annadiva

Webwinkel  gespecialiseerd in grote cupmaten

Annadiva is werkelijk een uitkomst voor vrouwen met een grote cupmaat. Bij deze winkel slaag je gegarandeerd als je bh's, badpakken, tankini's en bikini's in grote cupmaten zoekt. In 2011 is oprichtster Mariëlle van Werven speciaal deze webshop begonnen omdat ze zelf behoefte had aan een goede, betrouwbare Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in grotere cupmaten. Ze ontdekte dat ze niet de enige was die het vervelend vond dat ze alleen maar in het buitenland terecht kon voor leuke bovenkleding en besloot zelf lingerie en badmode in grote cupmaten te verkopen.. en zo is Annadiva ontstaan. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid zodat ook vrouwen met een kleinere cupmaat bij Annadiva terecht kunnen.

Advies op maat

Groot voordeel van deze webshop is dat je ook langs kunt komen in de winkel in Nijmegen om de kleding te passen. In de fysieke winkel kan je op je gemak de hele collectie bekijken, aanraken en passen, terwijl de professionele lingeriestylisten voor je klaarstaan om je te helpen bij het uitzoeken van een passende BH of bikini. Als je van ver komt kan je ook een pasafspraak maken zodat je zeker weet dat er ruim tijd voor je gemaakt kan worden op de dag dat je langskomt. Kom je met 6 personen of meer dan kan je buiten de reguliere openingstijden een besloten pasgelegenheid laten organiseren met zelfs een hapje en een drankje. Gezellig met een groep vriendinnen!

Collectie zwemkleding en najaar collectie 2016

De collectie van Annadiva bestaat uit een aantal bekende en bijzondere merken. Wat dacht je van merken als PrimaDonna, Marie Jo en Freya, Aubade, Beachlife, Cyell, Fantasie, Seafolly en Sapph? Inmiddels zijn de najaarscollecties alweer binnen. Teveel om op te noemen, maar we wilden toch graag twee topmerken voor je uitlichten. Die van Fantasie Badmode en Freya Swim. Laatstgenoemde komt in het najaar van 2016 met een verrassend sportieve badmode collectie. De bikini’s, tankini’s en badpakken zien er sprankelend sportief uit en bestaan uit modellen met prachtige prints en leuke kleuren. En zoals je van Annadiva kunt verwachten zijn al deze modellen te koop van cup B t/m cup G!
 

Freya Badmode najaarscollectie 2016

De nieuwe najaarscollectie 2016 van Fantasie Swim Badmode is door de rijke details, prachtige kleuren en prints maar met één woord te omschrijven: elegant. Fantasie Swim is er speciaal voor de vrouw met cupmaat D t/m J. Bekijk hieronder zelf maar hoe betoverend mooi de nieuwe collectie weer is, of bekijk alles van Fantasie Swim online.


Fantasie Badmode najaarscollectie 2016

Voordelen Annadiva

Tot slot nog alle voordelen van Annadiva voor je op een rijtje:

  • Grote cupmaten en cup A, B, C
  • GRATIS verzending vanaf €65
  • Achteraf betalen met Afterpay
  • Goede klantenservice
  • Op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis
     

Scroll nu maar snel door naar beneden, daar hebben we al heel veel zwemkleding van Annadiva bij elkaar gezet. Je hoeft alleen nog maar op de afbeelding te klikken en de bikini of het badpak is all yours! Zit er niet bij wat je zoekt, dan kan je de gehele collectie van Annadiva op Zwemkleding.nl bekijken en direct bestellen! Shopse!

 

 

 

 

 

 

 

zondag 25 september 2016
Roos
Annadiva, spotlight, grote cupmaat, zwemkleding