Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In 8 weken bikiniproof

De zon krijgt al wat meer kracht en de bikini’s en badpakken lonken alweer vanuit de etalages en webshops. Nu we richting de zomer gaan voel ik tegelijkertijd fladderende vlindertjes van blijdschap in mijn buik, maar toch zit er ook een vervelende steen in mijn maag. Waarom? Omdat er toch echt nog wel wat af moet rondom mijn buikje. En oh ja..van mijn billen mag toch minstens ook nog wel een kilootje zitvlakte. Het is inmiddels april en ik had gehoopt nu toch wel een beetje bikiniproof te zijn, maar niets is minder waar. Ik kan gewoon niet van de heerlijke chocolaatjes blijven en een patatje gaat er ook wel in elke vrijdagmiddag. En die hardloopschoenen knellen en de sportschool is nog steeds niet naar me toe gekomen, dus ik kan ook niet echt iets aan mijn vetrolletjes doen op dit moment.


Afvallen zonder frustratie

Ik weet het. Smoesjes! Daar was ik me al wel van bewust en daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier om daar iets aan te doen. Zodat ik gezonder ga eten, meer ga sporten en daardoor lekkerder in mijn vel ga zitten. Ik stuitte in mijn zoektocht op het boek van Mieke Koster: ‘‘The bikini challenge: In 8 weken bikiniproof’’. Al van gehoord? Een boek dat je in 8 weken met zonnige motivatie & inspiratie begeleid van detox naar zomerproof. Wat een geweldige ontdekking! Ik hoef niet eens alle lekkere dingen te laten staan en tóch zit ik straks met een voor mijn doen goddelijk lijf op het strand. Ik voel me met de dag prettiger in mijn lichaam en dat motiveert enorm om door te gaan. Daardoor ben ik ook niet bang dat ik tussentijds op zal geven, omdat ik er dankzij de motiverende woorden van Mieke helemaal voor wil gaan! 


Win het boek ‘‘De Bikini Challenge’’ 

Weet je wat helemaal zo super is? Wij van Zwemkleding.nl geven 5 keer het boek van Mieke Koster ‘’In 8 weken bikiniproof’’ weg!!!  Dus laat een reactie achter op onze facebookpagina, en maak kans op een boek dat je leven zal veranderen!  Tip: maak dubbel zoveel kans op winnen en tag een vriendin in je reactie zodat zij ook op de hoogte is van deze superactie, als één van jullie wint kan je het boek aan elkaar uitlenen! Op maandag 25 april maken we de winnaars via Facebook bekend (bij elke 20 reacties geven we 1 exemplaar weg).

Achtergrond info over het boek

If it doesn't challenge you, it doesn't change you! Van detox naar zomerproof. Je weet allang dat je minder en gezonder wilt eten, en meer wilt sporten. Zeker nu de zomer eraan komt. Maar dóén is een tweede. In dit boek neemt Mieke je in 8 weken mee; van detox naar zomerproof. Er is geen ontsnappen meer aan: jij komt in actie! Afvallen met food-to-love, zonder frustratie, kan écht! Nee. Je volgt geen crashdieet, juist niet! Je eet food-to-love; van roseetjes en sushi op het terras, tot heerlijke salades en ijsjes in de tuin. Jij ontdekt hoe leuk afvallen is! Je voelt je slank en zelfverzekerd: regie pakken geeft een fantastisch gevoel. Niet de weegschaal bepaalt hoe jij je voelt: je slanke gevoel wordt vooral bepaald door wat je elke dag doet! Met dit boek kies je bewust voor het allerlekkerste én dat bikinilijf. Deze 8 weken én alle zomers daarna! 
 
Zij zijn al zomerproof: 
 
''Ik dacht: zomerproof in 8 weken is totaal niet realistisch. Maar het kwartje is gevallen: ik ben helemaal klaar voor zon en zee. Heerlijk!''
 
''Na het lezen van dit motiverende boek, kun je nog maar één ding doen: je mouwen opstropen en zomerproof worden!''
 
''Deze zomer zit ik in bikini op het strand, met een glas witte wijn. Wat een doorbraak!''
 
Mieke Kosters is auteur van de bestsellers: Het geheim van slanke mensen en Ik ken mezelf en ben slank.
 
 
zondag 17 april 2016
Roos
winactie, boek, bikiniproof