Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

In 1x klaar: Zwemkleding voor het hele gezin

Nog last minute op zoek naar zwemkleding voor je hele gezin, dan kan je op deze site in 1 keer klaar zijn en bespaar je veel geleur en gedraal in de winkels én bespaar je dus ook nog eens heel veel tijd die je nu wel beter kunt besteden met inpakken. Je bent echt niet de enige hoor, waarbij de zwemshort van zoon ineens een paar maten te klein blijkt en waarbij puberdochter roept dat ze echt niet meer gezien kan worden in die ouderwetse bikini die ze ‘’alweer’’ 2 maanden geleden gekocht heeft. Verwen jezelf en zoek meteen een leuke strandmode set voor jezelf uit en ach..maak je man of vriend ook meteen blij met een hippe zwembroek. Let’s go, we leiden je even rond!

 

in-1x-klaar-zwemkleding-voor-het-hele-gezin

 

Zie welke bikini de meeste korting heeft

Op onze homepage van Zwemkleding.nl zie je het al meteen: Dames, Heren, Meisjes, Jongens, Baby en Overige. Laten we gezellig bij de dames beginnen! Je hebt zelf vast wel een idee wat je nog mist in je zomergarderobe en onder deze noemer vind je alles wat je als vrouw maar nodig kunt hebben als de zon schijnt en het warm genoeg is om een duik in het water te nemen.  Dus echt niet alleen zwemkleding, zoals je zou denken, maar ook zwemkleding gerelateerde dingen zoals slippers, zonnehoedjes, strandjurken en strandbroeken en noem maar op.

 

 

Zoals we al zeiden kan je op deze site alles vinden wat je nodig hebt en kan je die artikelen ook nog eens onderling met elkaar vergelijken van verschillende webshops uit Nederland. Zo kan je zien of OTTO dezelfde tankini verkoopt als LASCANA en of de ene winkel een actiecode of kortingscode heeft en jij dus dezelfde bikini met heel veel korting kunt scoren.

 

 

 
 
 

Beste keus heren zwembroeken

Gaan we een stapje verder dan komen we bij de heren badmode. Iets minder categorieën, want jah, mannen hebben geen bovenstukjes en zijn net als met een koffer inpakken voor de vakantie lekker snel klaar. Als de zwembroek maar niet te strak en niet te los zit en hij waterproof is, dan is een doorsnee man al snel tevreden. Kijk, en dan komen wij vrouwen om de hoek kijken en kunnen we helpen om uit die hele collectie zwemboxers, zwemshorts en zonnebrillen en slippers de beste keus te maken. Dan kijken wij ook nog eens tegen iets moois aan deze zomer! We hebben ook een heel handig artikel geschreven voor mannen die modebewust zijn maar keuzestress hebben en willen weten welke heren badmodetrends ze deze zomer kunnen verwachten en kunnen ze daarop hun keus aanpassen. dus have a look heren! 

 

 

Dit wil je meisje!

Voor de meisjes is er ook van alles te vinden op deze site, niet alleen de standaard zwemkleding, maar ook sport zwemkleding, stoere boardshorts, pareo’s en zonnebrillen. Bekijk op je gemak de schattige peuter badpakjes van bijvoorbeeld Olliewood en wehkamp of een veilige UV swimsuit (zwempakje) van Kleertjes.com. Je kijkt je ogen uit van wat je allemaal wel niet kunt kopen voor die kleine meisjes. Heb je al wat grotere meiden dan kan je lekker los bij Decathlon voor vooral sportieve  en fijn zittende badpakken en bikini’s, of bekijk eens een badpak met veel mooie kleurtjes bij Bonprix. Perry Sport verkoopt zoals de naam al zegt veel sportzwemkleding voor meisjes. Vergelijk ze op je gemak met zwemkleren van andere winkels die sportieve zwemmode verkopen

 

 

   

 

Laat je zoon even meekijken

Voor je zoon kan je vast wel slagen bij de slippers en waterschoentjes, onmisbaar bij een strandvakantie. Je vindt ze op merk, winkel, prijs en kleur en er zijn nog veel meer zoekfilters, dus je kan heel snel je doel bereiken door alleen die schoenen over te houden die jouw zoon zal passen en mooi zal staan. Dat makkelijke zoeken en vinden geldt natuurlijk voor alle badmode producten die je bij ons kunt vergelijken, dus ook voor de jongens zwemshorts, zwembroeken en zwemboxers. Het is maar net wat je voorkeur heeft.

 


 

 

 

Voor het eerst zwemmen, wat neem je allemaal mee?

Voor babyjongens en babymeisjes hebben we een aparte categorie zodat je snel kunt vinden wat je zoekt voor je kleintje. Ga je voor het eerst naar het strand of zwembad, lees dan eerst eens dit artikel zodat je gegarandeerd niets vergeet mee te nemen voor zo’n heerlijk dagje samen. Je vindt de checklist onderaan! KIXX ONLINE verkoopt fijne UV zwemkleding zodat je niet de hele dag je kind hoeft in te smeren van top tot teen en bij de HEMA en ABOUT YOU vind je veel leuke hippe jongenszwembroekjes.

 

 

 

Handige spullen voor langs de waterkant

Ben je helemaal geslaagd qua zwemkleding, dan kan je nog helemaal los in de categorie ‘’ overige’’, want daar vind je alles wat je goed kunt gebruiken voor langs de waterkant, of zelfs in het water natuurlijk. Rubberboten en kano’s voor de stoere en avontuurlijke people onder ons, strandartikelen zoals die handige beachshelter en die lekkere strandstoel die zo makkelijk in de auto past, maar ook badmutsen, zwembrillen, zwembandjes en je kan zelfs je eigen zwembadje kopen, zodat je niet eens meer je tuin uit hoeft!

 

Alles wat je wilt weten voor als je gaat zwemmen

Snuffel maar eens lekker rond, misschien hebben we je wel op ideetjes gebracht en mocht je alles al hebben, dan is er nog veel te lezen in onze blogs waar je alle up-to-date zwemtrends vindt en heel veel tips en informatie kunt vinden rondom het thema zwemmen en zwemkleding. Have fun en vergeet je zonnigste hoedje niet op te zetten vandaag!

 

zaterdag 27 juli 2019
Roos
Zwemkleding voor hele gezin, badmode vergelijken