Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ik ga op vakantie en neem mee?

De vakantieperiode is aangebroken! Een vakantie is toch altijd een heerlijke onderbreking van het werk of van een studie. Op vakantie gaan hoort er echt bij en vooral de voorpret is leuk! Vakanties zoeken en boeken, maar ook de artikelen bij elkaar shoppen die echt mee moeten. Zwemkleding.nl biedt hierin een ruime keus en vakantie artikelen kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Ik ga op vakantie en neem mee:

 

Een bikini! Een bikini, badpak of zwembroek mag zeker niet ontbreken in uw koffer. Voor een strandvakantie is het een echte must, maar tegenwoordig hebben veel campings ook een zwembad. Bij regenachtig weer kunt u altijd een overdekt zwembad opzoeken.

 

Waterschoenen! In Frankrijk en Spanje is het geen uitzondering dat u eerst over stenen moet lopen voordat u bij de zee bent of dat er zelfs stenen op de bodem van de zee liggen. Lopen op stenen kan echt pijnlijk zijn en met waterschoenen heeft u hier geen last meer van! De waterschoenen zijn bovendien niet meer zo lomp als ze altijd geweest zijn, ze hebben vaak leuke kleurtjes.

 

Een koelbox! Ideaal om mee te nemen naar de camping, maar ook voor onderweg. Met een paar koelelementen houdt u het drinken koel tot u op de plaats van bestemming bent! Ook handig als u naar een hotel gaat, waar zich geen koelkast bevindt. Neem in dit geval een koelkast op stroom.

 

 

 

Een luchtbed! Heerlijk drijven in de zee of in het zwembad, terwijl u van de zon, het water en een goed boek geniet. Ook erg leuk voor de kinderen natuurlijk.

 

Zonnebrandcrème! De zon is onze grootste vriend, het geeft warmte en we worden er mooi bruin van. Maar de zon kan ook onze grootste vijand worden als we verbranden. Smeer u daarom altijd goed in met een zonnebrandcrème met een hoge factor.

 

Een pet! Soms is zonnebrandcrème niet genoeg. Een zonnesteek is zo opgelopen, dus bescherm uw hoofd met een pet.

 

Een snorkelset! Niks is mooier dan de vissen in de zee onder u te zien zwemmen. Geloof het of niet, maar in de zee is dit zeker het geval. Met een simpele snorkelset kunt u al de mooiste vissen zien

 

Een strandlaken! Een strandlaken is echt een must voor een dagje strand of zwembad. Ik zou u aanraden om een grote te kopen, zodat u uitgebreid kunt zonnen. Bij veel hotels leggen mensen ’s ochtends hun strandlaken op een stoel zodat ze gegarandeerd een stoel hebben. Een strandlaken heeft ook nog als functie dat het u lekker warm houdt, als u uit de zee komt.

 

Een zonnebril! Of eigenlijk neem ik die niet mee, maar zet ik die bij vertrek al op. Weer of geen weer, de zonnebril zal gedragen worden op vakantie.

 

Een strandtas! Ideaal voor een dagje strand of zwembad. Bijna alle bovenstaande artikelen kunt u hierin meenemen.

 

 
   

 

 

 

dinsdag 19 juli 2011
Bertine
Bikini, badpak, koelbox, luchtbed, zonnebrand, zonnebril, strandtas