Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Ideale Herfstkleuren

De zomervakantie is alweer (bijna) voorbij en de meesten gaan alweer aan het werk of naar school. Buiten wordt het langzamerhand ook weer koeler en grouwer. Nu moet je natuurlijk ook voor de mooie dagen in de herfst een bikini in de kast hebben liggen, want zonder bikini kun je ook niet zwemmen. Hier heb ik een paar mooie winterse kleuren die goed te combineren zijn en ook nog eens goed passen bij een mooie herfstdag.

 


 

Grijs: Ookwel Stormy weather genoemd. Er bestaat geen herfst of winter zonder de kleur grijs, alleen de lucht is meestal al helemaal grijs. De kleur grijs kun je ook nog eens perfect combineren met vrolijke of juist donkere kleuren. Alles past bij de kleur grijs en dat maakt het een leuke kleur voor een gemixte grijze bikini!

 

Grijs/groen: De perfecte omschrijving voor Desert sage, deze kleur is zeer neutraal en is daarom dus ook goed te combineren. Je kunt deze kleur het beste combineren met andere n eutrale herfstkleuren en dus niet met hele felle zomerkleuren.

 

Groen/blauw: Een andere naam is Biscay bay, het is een mooie kleur die lijkt op de zee langs de kusten van Amerika. Deze kleur is goed te combineren met licht grijs of fellere kleuren als roze of geel. Ook deze kleur is zeker geschikt voor een leuke herfst bikini. 

 

Donkerblauw/grijs: Ookwel Reflecting pond genaamd, deze kleur is zo donker dat het donkergrijs of soms wel zwart lijkt. Ook deze kleur is perfect te combineren met verschillende kleuren zowel donker als licht.

 

Geelbruin eikenhout: Het klinkt misschien als een vieze kleur, maar zolang je de naam Oak buff gebruikt komt de schoonheid van de kleur naar boven. Deze kleur is net als alle andere kleuren leuk te combineren en bijvoorbeeld ook met de kleur beige.

 

Oranje/roze: Deze kleur noemen ze ook wel Cadmium orange, het is een mooie oranje kleur met een roze tint. Als je bij deze kleur sieraden of andere accessoires wilt combineren kun je dat het beste doen in de kleuren zwart of grijs. Eigenlijk is het niet een echte winterkleur maar zo krijg je ook nog wat kleur tijdens de grouwe dagen.

 

Roze: Om wat preciezer te zijn, Cashmere rose, is ook niet echt een winterkleur maar ook deze kleur is de perfecte kleur voor de herfst. Dit is puur omdat je dan wat licht in de duisternis kunt brengen.

 

Weet jij al of je nog een nieuwe bikini aanschaft in een prachtige herfstkleur?

 

 

zaterdag 29 augustus 2015
Naomi Schuring
herfst, winter kleuren