Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hunkemoller actie!

Welke vrouw kent dit merk nou niet? De prachtige, sexy lingerie en badmode die Hunkemöller aanbiedt is geliefd bij vele vrouwen. En terecht, want met de hoge kwaliteit en de zeker niet te hoge prijs slaat Hunkemöller de spijker recht op de kop. Hunkemöller weet precies wat vrouwen willen: zich zelfverzekerd, comfortabel, sensueel en sexy voelen. En wij hebben nu een speciale actie voor jou.. 

 

Badmode

Naast de geweldige lingeriecollectie heeft Hunkemöller zich ook verdiept in de badmode. En ook deze collectie is een groot succes. Hunkemöller heeft badmode voor alle soorten vrouwen: voor vrouwen met grote cupmaten zijn er ondersteunende tops, voor vrouwen met kleine cupmaten zijn er push-up tops, en zelfs de bekende maximizer techniek wordt in bikini's toegepast. 
 
 
De badmode van Hunkemöller is alles behalve basic. Prints, kraaltjes, pailletjes, alles komt voorbij. Alles wordt subtiel toegepast en met stijl afgewerkt. De prints zijn heel verschillend en de collectie loopt in stijl uiteen. Maar aan alle kledingstukken valt af te zien dat er is gelet op trends, design en afwerking. En de mooie lage prijzen maken het geheel compleet!
 

Speciale actie

Jij, als bezoeker van Zwemkleding.nl, krijgt nu €5 korting bij besteding van €35* bij Hunkemöller! Deze korting is geldig tot 15 september, dus je hebt nog ruim twee weken de tijd om een nieuwe bikini of een nieuw badpak uit te zoeken. Gebruik de speciale kortingscode: zwemkleding@nl5 en shoppen maar! Enjoy!
 
*Geldig op de gehele bestelling, niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
 
 
donderdag 23 augustus 2012
Claudia
korting, hunkemoller, bikini, badpak