Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

How to wear: een strandjurk

 

Strandjurken zijn heerlijke kledingstukken om te dragen. Ze zijn vaak soepel van stof, zodat ze perfect langs het lichaam vallen. Een must is dat ze dun van stof zijn, zodat ze luchtig zijn op warme dagen. Naast handig en fijn kan een strandjurk ook fashionable zijn!

 

De trends die we deze zomer tegen zullen komen zijn: 

 

  • Strepen: De bekende zwart-wit en blauw-wit strepen blijven het goed doen. Daarnaast zullen we ook veel gekleurde strepen gaan zien. Kleur is toch het modewoord van zomer 2011 dus heel verrassend is dat niet. De strepen zijn allemaal in de breedte van de strandjurk, helaas zal niet iedereen dit even goed kunnen hebben.

  • Bloemetjes: Bloemen is een trend die wel iedereen kan hebben! Ook binnen deze trend is de kleurkeuze weer groot. Ga voor grote bloemen om een chique look te creëren en kies voor kleine bloemen om juist te laten zien dat u de mode hebt begrepen.

  • Ruches: Een leuk detail dat zelfs een effen strandjurk speciaal doet maken. Ruches over de hele jurk zorgen voor een speels effect en ruches onderaan de rand zorgen voor een klassieke look.

  • Wit: Een tegenovergestelde trend is wit. Geen kleuren, geen printjes en vooral geen special effects. Voor mensen die het simpel willen houden en toch stiekem mee willen doen met de mode is wit de kleur. Een witte strandjurk staat overigens prachtig bij een zongebruinde huid!

     

 

 

 

Strandjurk, hoe te dragen?


De naam zegt het al, een strandjurk is een kledingstuk om te dragen naar het strand. Ideaal om even aan te schieten voor en na het zwemmen. Maar wist u dat strandjurken tegenwoordig zo mooi worden gemaakt en strak worden afgewerkt, dat ze ook prima in de avond of zelfs naar een feestje te dragen zijn? Draag de strandjurk met een legging en een bolero voor een casual look, perfect voor het doorbrengen van de avond op een terrasje! Of ga voor een huidskleurige panty en een jasje in kleur, en steel de show op de verjaardag van uw beste vriendin. Stijl de strandjurk af door een dun centuur te dragen om de middel of speldt een mooie bloem op uw jasje. Binnen enkele minuten geeft u zo uw strandjurk een luxe uitstraling en bent u klaar om te gaan!

maandag 25 april 2011
Claudia
Strandjurk