Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoedjes, hoedjes en nog eens hoedjes!

Hoedjes zijn misschien wel de leukste accessoires op een heerlijke zomerdag. Ze beschermen je tegen de schadelijke stralen van de zon en zijn ook nog eens super trendy! Er zijn natuurlijk een hoop verschillende hoedjes. 
 

Stijlvolle zomerhoed

Als eerste heb je de fabulous zomerhoed. Dit is en hoed die aan de bovenkant rond is en een zo groot mogelijke flap heeft. Deze hoed is perfect om op het strand de zon uit je gezicht te houden en waarmee je lekker een boekje kan lezen in je strandstoel. De hoed kan vaak je hele gezicht bedekken dus als je ogen zwaar worden kan je ze zo even laten zakken zonder dat iemand iets door zal hebben. 

Stoere hoedjes

Ook heb je het stoerdere hoedje. Dit hoedje heeft een veel smallere rand en heeft een stoere uitstraling. Vaak zit er een band om de hoed die elke versie uniek maakt. Deze hoed is ook prima geschikt voor een feestje of een andere leuke gelegenheid!
 
 
Wij vinden dat hoedjes ook prima doorgedragen kunnen worden na de zomervakantie. Op een leuk feestje zal een mooie hoed absoluut niet misstaan! Wil jij ook zo’n mooie hoed hebben? Hieronder hebben we de mooiste items geselecteerd, klaar om door jou gedragen te worden!
 
vrijdag 25 september 2015
Jinke
zonnehoed, hoeden