Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe pak je je koffer in?

 

De eerste tip die wij meegeven is: KOOP SPECIALE ZAKKEN. Deze zakken passen perfect in je koffer en zorgen dat je al je kleding gescheiden hebt van elkaar. In de ene zak doe je al je bovenkleding, in weer een andere je onderkleding en vervolgens in de kleinste je ondergoed etc. Ook je schoenen en/of slippers passen er perfect in.

 

De volgende tip is om al je kleding OP TE ROLLEN. Dit zorgt ervoor dat je  zo veel mogelijk kleding mee kan nemen. Het werkt heel erg gemakkelijk en snel. In een klein tasje (zoals in de video) pak ik tientallen kledingstukken in. Het werkt veel gemakkelijker dan kleding opvouwen, waar ook niet iedereen even goed in is. 

 

 

Maak van tevoren al kledingsetjes die je aan gaat doen. Doordat je setjes maakt neem je nooit te veel mee. Want op een broekje hoef je niet tien topjes te hebben. Wees realistisch en kijk wat je echt aan gaat doen. Kleding voor overdag kun je met de juiste schoenen en sieraden perfect als avondkleding gebruiken en andersom. 

 

Je koffer inpakken op de bovenstaande manier is voor elke gelegenheid geschikt. Voor op wintersport, stedentrip of voor een zomerse bestemming! Deel hieronder jullie perfecte tips en waarschijnlijk kunnen we dan van elkaar leren. Voor meer nieuws rondom zwemkleding kijk op Facebook.

 

 

 

vrijdag 2 september 2016
Jhemyla
koffer, inpakken, tips