Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe overleef jij de winter?

Het is nog herfst, maar de temperaturen zijn al aardig laag! Ben jij ook zo’n koukleum, heb je altijd knikkende knietjes en koude handen? Kun jij niet wachten tot het zomer wordt, zodat je weer lekker in je bikini op het strand kunt liggen? Helaas moeten we nog heel wat maanden wachten tot dat weer kan!

 

Wij hebben tips om deze koude maanden en de winter te overleven.. Zo is het voor je  het weet weer zomer! 

 

Tip 1: Kleed jezelf goed aan!

Als jij jezelf goed aankleed, heb je veel minder last van de kou! Dus pak je lekkere, dikke muts, sjaal en handschoenen uit de kast en trek ze aan. Vooral op de fiets is dit een aanrader, dan worden je handen en oren wel heel snel koud namelijk!

 

En, hé, ‘look on the bright side’! Als je nog niet genoeg warme kleren in huis hebt, heb je weer een goed excuus op te gaan shoppen! Shoppen helpt extreem goed tegen een winterdipje. Dikke, oversized truien, lange vesten en bodywarmers zijn nu heel erg in de mode, dus inslaan die handel.. En je loopt er warm en ook nog eens trendy bij! Twee pluspunten dus!

 

Tip 2: Geniet van de ‘lekkere’ voordelen van de winter

Ja, je leest het goed.. de ‘lekkere’ voordelen. In de winter kunnen we namelijk volop genieten van pepernoten, mandarijntjes, marsepein, en kerstdiners!

 

P.S. Er zijn nog veel meer super lekkere dingen die je speciaal in de winter kunt eten, maar we willen er niet voor zorgen dat je te veel trek krijgt na het lezen van dit blog

 

Tip 3: Gezellig avondjes met je vriend(innen)

Als het koud is ga je er minder snel op uit. Maar dat geeft helemaal niet! Zorg voor genoeg films en wat lekkers, trek met je vriendinnen jullie warmste onesies aan, en jullie hebben een gezellig filmavondje! High-tea’en in de winter is ook een leuk idee! Tijdens het thee drinken kunnen jullie lekker kletsen, hapjes eten, en.. van thee krijgen jullie het ook nog eens heerlijk warm!

 

P.S. Als jullie wat extra’s willen doen, kunnen jullie the high tea zelf verzorgen. Dan kun je met z’n allen afspreken dat jullie de hapjes zelf maken, zo zijn de hapjes (vaak) een stuk lekkerder en blijven jullie ook nog eens bezig!

 

Tip 4: Wees creatief!

In de herfst en de winter kun je tijd nemen om de ‘crea-bea’ in jezelf los te maken. Ga knutselen, schilderen, of tekenen, wat je ook leuk vindt! Maak bijvoorbeeld een herfststuk voor op tafel met mooie kastanjes en bladeren. Dit is een goede oplossing voor als je al dat bankhangen en het film kijken toch wel een beetje zat bent!

 

Tip 5: Geniet!

Onze laatste tip is om te genieten van de natuur en het landschap! Zoals we in het begin al zeiden, voor je het weet is het weer zomer. Dus nu heb je nog volop de kans om te genieten van dit seizoen, en misschien straks wel de sneeuw. Nu kunnen we heerlijk warme chocolademelk met slagroom drinken voor de openhaard met onze dikste sokken aan.. Geweldig toch!

 

 

zaterdag 31 oktober 2015
Lisa Wolf
Winter, tips, genieten, shoppen, herfst