Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Laat je zwemkleding niet verstoffen in de winter

Het is nog maar net herfst, maar de temperaturen zijn al behoorlijk aan het dalen! Heb jij altijd koude handen en koude voeten en kun je niet wachten tot de zomer om in je bikini in de warme zon te liggen? Helaas moeten we nog een paar maanden wachten voordat dit weer kan! 

 

We hebben enkele tips om je door deze koude maanden te helpen. Voor je het weet is het ook al weer zomer!

 

 

Warm aankleden!

Als je je goed aankleed, heb je minder snel last van de kou! Dus pak een goede dikke muts, sjaal en handschoenen uit de kast en trek ze aan. Dit is vooral aan te raden tijdens het fietsen, omdat handen en oren erg snel koud kunnen worden!

 

En hey, bekijk het eens van de zonnige kant! Als je thuis niet genoeg warme kleding hebt, heb je een goed excuus om te gaan winkelen! Winkelen helpt voor veel mensen tegen een winter dipje. Oversized sweaters, lange, dikke vesten en bodywarmers zijn helemaal in op dit moment, dus ga er lekker op uit om je kast te voorzien van warme kleding. Dan loop je er trendy én lekker warm bij. Twee vliegen in één klap!

 

‘Heerlijke’ voordelen van de winter

Ja, je leest het goed, "heerlijke" voordelen. In de winter kunnen we volop genieten van speculaas, pepernoten, marsepein en kerstdiners! 

 

Zeker in de winter zijn er veel lekkere dingen te koop. Dit komt natuurlijk door de feestdagen, zoals Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst natuurlijk. Er is dan van alles te koop van chocola tot lekker koekjes en van chocolademelk tot aan glühwein. Kortom: Er is genoeg om in huis te halen.

 

Gezellige avondjes

Als het koud is ga je er vaak wat minder snel op uit, want het is buiten koud en binnen zo lekker warm. Maar dat geeft helemaal niet! Zorg voor genoeg films en wat lekkers, trek met je vriendinnen jullie warmste, dikste pyjama’s aan, en jullie hebben een gezellig filmavondje! Highteaën in de winter is ook een leuk idee! Tijdens het thee drinken kunnen jullie lekker kletsen, hapjes eten, en… van thee krijgen jullie het ook nog eens heerlijk warm!

 

Als je er toch even op uit wil om dat zomerse gevoel terug te krijgen, kun je altijd gaan zwemmen in een indoor zwembad. Lekker in het bubbelbad, van de wilde glijbanen of gewoon baantjes trekken. Zo zorg je er ook voor dat je zwemkleding niet stoffig wordt over de winter.

 

                              Sportieve zwemboxer met contrasterende zijkant en logo-opdruk

 

 

Geniet!

Onze laatste tip is om te genieten van de natuur en het landschap. Zoals we in het begin al vertelden, is de zomer er weer voordat je het weet. Dus geniet nu lekker van van de mooie bruine kleuren buiten en misschien, met een beetje geluk, later ook nog van de sneeuw. Nu kunnen we heerlijk warme chocolademelk met slagroom drinken voor de open haard met onze dikste sokken.

vrijdag 21 oktober 2022
Lizz