Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe moet je een wetsuit aantrekken

hoe moet je een wetsuit aantrekken
 
Het grootste probleem bij het dragen van een wetsuit is vaak dat het erg moeilijk is om aan en uit te trekken. Daarom hebben wij een aantal tips hoe je langer met je wetsuit kan doen en hoe je hem makkelijker aan en uit krijgt
 

Vermijd scherpe objecten zoveel mogelijk

Je kent het wel, net langs een scherpe rots of een snee maken met je lange nagels. Je wilt en moet zoveel mogelijk scherpe objecten vermijden. De kans dat er dan een scheurtje in je wetsuit krijgt is dan gelijk al veel kleiner. Wij snappen dat je als vrouw met mooie lange nagels rond wilt lopen maar het is niet verstandig. Daarom adviseren wij je nagels kort te houden wanneer je een wetsuit aan wilt trekken. Dat is niet het enige, je moet ook proberen om het pak niet aan te raken met je nagels. We raden dan ook erg aan om je pak omhoog te trekken met je vingertoppen. Ook horloges en andere producten die iets scherps hebben kun je beter af doen en bij je wetsuit uit de buurt houden. Je wilt namelijk niet dat je pak lekt gaat omdat hij erg aan blijft haken of langs iets scherps komt.

 
 
 
 

Zijn handschoentjes dan de oplossing?

Je zal het bijna denken. Het is zo een erg goede oplossing als je toch je nagels wilt behouden. Neem dan bijvoorbeeld keukenhandschoentjes mee. Deze handschoentjes zijn stevig genoeg dat je nagels er niet doorheen gaan. Als dat wel het geval is heb je er namelijk niks aan. De kans dat je dan nog een scheurtje in je pak maakt is dan nog erg groot. Het ziet er misschien een beetje gek uit als je handschoentjes aan hebt tijdens het aantrekken van je wetsuit, maar dat heb je er toch wel voorover? 

 
 
 
 

Ik krijg mijn voeten er niet door geen. 

Dit is een bekend probleem bij mensen die vaak een wetsuit dragen. Het kan erg moeilijk zijn om je voeten en benen door de pijpen van je wetsuit te krijgen. Dit komt omdat het erg stroef gaat en omdat het allemaal zo strak is.  Wij hebben een goede oplossing. Wanneer je moeite hebt om je voeten goed door de pijpen te krijgen van je wetsuit kan je het beste plasticzakjes gebruiken. Gewoon de simpele blauwe zakjes zijn al voldoende. Je doet ze om je voeten heen en dan glij je zo door je pak heen. Wanneer je door het pak heen bent kan je ze natuurlijk weer af doen. Ook dit zal er misschien een beetje gek uitzien dat je zakjes over je voeten hebt wanneer je, je wetsuit aan wilt trekken. Maar als je dan ook handschoentjes aan hebt kan je ook nog is een leuke foto maken samen met je vrienden of vriendinnen. Zo heb je ook nog eens een leuk aandenken. Wij weten dan ook zeker dat je er op dat moment erg om zal moeten lachen, maar niks is leuker dan dat je er achteraf ook nog om kan lachen.

 
 
 
 

 

donderdag 13 mei 2021
Lizz