Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe mijn nude badpak onzichtbaar werd

Je ziet ze hier in het dorp waar ik woon al bij bosjes rondlopen: Carnavalsprinsen. Ken je dat? Dan loop je ergens en heb je nog niet eens door dat het bijna carnaval is en dan bots je in het donker nietsvermoedend tegen een bosje loslopende mannen op met van die raaaarrre poppenkast mutsen. WUTT?? Denk je dan even. En dan: OWWW ja! Het is weer zover. Ik moet zelf niet al te veel zeggen, want ik ben ook zo gek als een deur en ben ooit eens als Honolulu meisje verkleed geweest. Jeweetwel, zo’n hawaii rokje van dat soort stro die van afgekloven tandenborstels lijkt te zijn gemaakt en een mooi bikini topje erboven en klaar is Alaula.

 

Hoe mijn nude badpak onzichtbaar werd

Bikini en winter, die twee gaan niet altijd samen

Dat leek me wel leuk ja. Lekker in een wulps aloha-rokje en zo’n topje. Maar dat is dus helemaal echt niet not no way handig middenin de winter. Bedacht ik me dus ook veel te laat. Dan kan je wel een leuk bikini-setje matchend bij het rokje hebben uitgezocht, waarbij je zuinig als ik ben ook een bikini koopt die niet alleen leuk bij het carnavalsrokje past, maar ook nog eens trendy voor de zomer zal zijn. Maar hoe ga je dat aanpakken op straat? Je dikke donsjack kan dus niet hè..dat begrijp je, dan is het hele idee van Hawaï-girl natuurlijk niet meer terug te vinden en lijk je meer een hotdog op pootjes met die bruine panty eronder uitgestoken.

Wachten op de postbode

Mijn vriendin kwam nog met het wakkere idee om dan in plaats van een bikinitop een huidskleurige badpak eronder aan te trekken, zodat het net léék alsof ik bloot was en ik het in elk geval een beetje warm zou hebben. Dan kon ik daaroverheen los een leuke pareo of stranddoek draperen. Dus wij nog snel online een nude badpak scoren (ik was natuurlijk weer op het laatste nippertje bezig). De volgende dag zou ‘ie bezorgd worden en ik had het eerlijk gezegd een beetje op de heupen, want als hij niet op tijd bezorgd zou worden, moest ik inderdaad maar als hotdog  het carnavalsgedruis in.

 

Wachten op de postbode tot mijn badpak komt

''Naakte'' badpak

Om 5 uur de volgende dag, klonk dan eindelijk de bel. De postbode! Joehoee!! Ik vlieg de trap af, vergeet de laatste tree en lig als een pizza Hawaii plat voor de voordeur. Gelukkig niets aan de hand, maar ik kon alleen nog maar lopen als een kreupel vrouwtje en kreunend doe ik de deur open. Hoiii! Zegt de postbode, wat was dat voor rara smak die ik hoorde. Gaat alles goed? Ja hoor, antwoord ik, ik ben veel te blij dat mijn naakte badpak eraan komt. Uh..vraagt postbode, naakte badpak? Is dat weer iets nieuws? Nou, neuhh, zeg ik. Maar ik heb dat nodig als Hawaiiaans meisje straks met carnaval.

Hotdog op pootjes

Ga je in een badpak? Roept hij bijna uit. Dan wens ik je veel succes, het wordt stervens koud! Ik ga lekker warm verkleed in mijn hotdogpak. Op foto’s die je later ziet van deze bewuste carnaval zie je mij als…hotdog. Een dikke donsjack, bruine pootjes die eronder uitsteken en mijn onzichtbare badpak (want die zit helaas de rest van de dag verstopt onder dons).

 

vrijdag 24 februari 2017
Roos