Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe krijg je het perfecte beach hair?

Lange, wilde lokken als je net uit de zee loopt: het is natuurlijk hartstikke sexy. Maar natuurlijk hoef je niet naar een tropisch oord om het echte beach hair te krijgen: je kan het namelijk ook namaken. Wij geven je een paar tips hoe je de echte beach look kan faken. 

 
Er zijn al een aantal producten op de markt waarmee je dat surf haar kan maken. Bijvoorbeeld out of bed gel of enkele producten waar zout water in verwerkt is. Natuurlijk moet het ook kunnen lukken zonder deze dure goedjes.
 
 
- Doe je haar in een vlecht na het douchen en föhn hem dan droog. Douche je ’s avonds? Geen probleem, je kan ook gewoon met je vlecht in gaan slapen.
- Je kan ook je hoofd masseren en je haar een beetje warrig maken. Dit doe je door vanaf de kruin je haar losjes te masseren.
- Ook kan je een krultang gebruiken: rol eerst een aantal plukken om de krultang, behalve de uiteinden van je haar. Maak de krullen dan los met je handen en spray een beetje van een zout water product in je haar voor een warrig effect.
 
Dit zijn een aantal tips om een zomerse look te creëren, misschien leuk voor de jaarwisseling?
Veel succes!
 
bron afbeelding: shefinds.com
 
zondag 30 december 2012
Claudia
beach hair