Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe kom je de kerstvakantie door?

 

Nog iets meer dan 4 weken en dan is het alweer kerst! Wat een geweldig idee! Wij kijken nu al uit naar deze dagen vol gezelligheid, lekker eten en misschien ook wel wat leuke cadeautjes! Jij ook? 

Maar wat te doen tijdens de kerstvakantie? Verveel je je snel als je geen plannen hebt? Maak je geen zorgen! Wij hebben leuke tips voor jou! 

 

Subtropisch zwemparadijs 

Hou je van de winter maar kun je niet wachten tot het weer zomer is? Zodat je bijvoorbeeld weer heerlijk kunt zwemmen met jouw vrienden of kinderen? Ga dan naar een subtropisch zwemparadijs! De entreeprijzen zijn vaak niet heel hoog en je kunt de hele dag genieten van de subtropische temperatuur en het heerlijke (warme) zwemwater. Het lijkt dan net of het weer zomer is! Een dagje zwemmen is een heel leuk idee, zeker voor kinderen. Zo hou je ze de hele dag zoet en hebben ze een hele leuke middag! 

 

Welk zwemparadijs is een goede keuze? Wij hebben een tweetal aanraders voor je op een rij gezet! Zo ben je klaar om het zwembad in te duiken in je nieuwe trendy bikini!

 

Tikibad in Duinrell - Wassenaar 

Een waar speelparadijs met 11 leuke glijbanen en attracties! Je kinderen zullen er dol op zijn! En jij kunt dat ook zijn, als je het type bent dat van een beetje actie houdt! Ook als ouder kun je met je kinderen naar de superleuke "Familieglijbaan". We zijn er zeker van dat je geen genoeg krijgt van alle spannende glijbanen en dat je een hele gezellige dag zult hebben! 

 

Preston Palace - Almelo 

Op zoek naar een dagje uit met je vriend of vriendin in een vredig subtropisch paradijs? Dan is Preston Palace een zeer goede keuze. Hier kunnen jullie heerlijk zwemmen en genieten van bijvoorbeeld een sauna, een jacuzzi of een Turks stoombad! Ook kun je hier onbeperkt vers fruit en drinken halen, een lekker tussendoortje op zo'n relaxte dag! 

 

                         

Kerstmarkt 

Kerstmis nadert, het is weer tijd om de kerstmarkten te bezoeken! Maar welke kerstmarkten zijn  het leukst? 

 

Duitsland 

Duitsland staat bekend om zijn uitstekende kerstmarkten. De mooiste kerstmarkten van Duitsland vind je bijvoorbeeld in Münster, Düsseldorf of Oberhausen! 

Münster is een prachtige stad die er in de winter uitziet als een sprookje. Vooral als het sneeuwt, zul je echt versteld staan ​​in het sfeervolle Münster. Helaas moeten we nog even wachten tot alles weer mooi wit is! Münster ligt op ongeveer 200 km van Utrecht. Het is een hele reis, maar het is het zeker waard! Zeker als je vlakbij de Duitse grens woont, is de kerstmarkt in Münster een heel goed idee. De kerstmarkten in Münster zijn een hele belevenis en liggen verspreid over de binnenstad. Oberhausen is iets dichterbij en ongeveer 150 km vanaf Utrecht. Dus als je niet al te lang onderweg wilt zijn, is Oberhausen ook een goed idee! Oberhausen is ook een heel leuk en sfeervol stadje waar je net als in Münster curryworsten en glühwein kunt kopen! 

 

Nederland

De Maastrichtse kerstmarkt is ook super leuk en gezellig! Dit is de perfecte keuze als je in Nederland naar een kerstmarkt wil gaan! Maastricht is een prachtige stad met hele oude gebouwen... Je kijkt je ogen uit. In het centrum van Maastricht, op de Vrijhof, staan ​​tijdens de kerstdagen allerlei mooie kraampjes, live bands en er is een ijsbaan. 

 

België

België heeft veel oude stadjes met prachtige historische gebouwen en grachten. Het is dan ook een heel goed idee om een Belgische stad tijdens de kerstdagen te bezoeken. 

 

De mooiste kerstmarkt van België bevindt zich in het mooie Gent. Hier wordt het ook wel het Gentse Winterfestival genoemd. Gent is werkelijk adembenemend, vooral in het winterseizoen. Er staan ​​enorm veel kraampjes met lekker eten en drinken. Een moment om warme chocolademelk te drinken en een heerlijke wafel te eten! Er staan ook Belgische specialiteit op het menu bij de kraampjes, dus die kun je zeker proberen! Een andere mooie kerstmarkt vind je in Antwerpen, ook niet ver van de Nederlandse grens! 

Genoeg te doen tijdens de kerstvakantie dus! Veel plezier en geniet van alle gezelligheid! 

 

PS: Een nieuw badpak nodig voor een zwemtrip? Dan ben je bij Zwemkleding.nl aan het juiste adres! Bekijk onze ruime keuze aan bikini's, badpakken of zwembroeken!

woensdag 23 november 2022
Lizz