Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe duur is zonnebrand nou echt?

In een aflevering van ‘de Rekenkamer’ hebben ze uitgerekend hoe duur zonnebrand werkelijk is. Het blijkt namelijk dat zonnebrand veel duurder is dan we denken. In deze aflevering lieten ze zien hoe  veel je moet smeren voordat de zonnebrand je daadwerkelijk beschermt tegen de zon: en dat is véél! Als je echt zo veel zou smeren als nodig is om je enigszins te beschermen dan zou je enorm veel geld kwijt zijn. Dat wist ik nog niet!

 

 

Iedere zomer smeer  ik me, voordat ik naar het strand ga, voordat ik met mn korte jeans en topje op de scooter spring, voordat ik in een jurkje ga shoppen, flink in. Ik heb een huid die niet zo goed tegen de zon kan en ik krijg snel uitslag. Ook is verbranden ieder jaar aan het begin van de zomer geen uitzondering (gelukkig wordt het later bruin!). Maar nu blijkt dat ik, als trouwe zonnebrandsmeerster, niet genoeg tijd (en geld) besteed aan de nodige smeersels en goedjes.

 

Al jaren lang is je huid goed beschermen tegen de zon een terugkerend onderwerp. Het is dan ook enorm belangrijk om je huid goed te beschermen. Ziektes als huidkanker zijn totaal geen uitzondering meer. Bovendien helpt het goed insmeren met goede zonnebrandcrème tegen het snel verouderen van je huid. Enorm belangrijk dus, en zeker de moeite waard om iedere zomer weer bij stil te staan.  Dus mocht je nog op vakantie gaan.....smeer je voor je voor je eigen gezondheid goed in!

 

zaterdag 5 oktober 2013
Esther
Zonnebrandcreme, bescherming, UV-stralen, veroudering