Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe blijf je er goed uitzien in de winter?

Bij de meeste mensen is het zomerbruine tintje er inmiddels al helemaal af. Mensen met een bleke huid zien er in de winter soms bijna ziek uit. Zorg dat je ook in de winter blijft stralen, ook al zit het weer niet mee!

 

Wij geven je 6 tips hoe je er ook in de winter goed uit kan blijven zien.

 

1. Zorg goed voor je huid
In de winter, als de temperaturen dalen en het hard waait, zullen sommige huidtypes erg droog worden. Drink veel water en gebruik olievrije lotions en gebruik lippenbalsem zodat je lippen niet scheuren. 
2. Zorg goed voor je haar
Hoewel veel mensen dagelijks douchen en ook dagelijks hun haar wassen, is dat niet altijd even goed. Shampoo ontdoet je haar van haar natuurlijke oliën, waardoor het haar kan gaan uitdrogen en splijten. Gebruik eens een haarmasker en was je haar om de dag, hier wordt het vaak een stuk mooier van.
3. Gebruik andere make-up
Laat de foundation eens staan en probeer een roze, warme blush op je wangen en kaaklijn. Dit zorgt voor een gezonde en frisse look.
Zorg voor een contrast door je ‘warme’ wangen af te wisselen met een coole look op de ogen en lippen. Gebruik alleen een laagje mascara of een crème oogschaduw. In tegenstelling tot de zomer zullen deze in de winter niet smelten.
4. Gebruik lippenbalsem
Gebruik regelmatig lippenbalsem. Dit mag elke 30 minuten, gebruik dan vaseline bijvoorbeeld. Of gebruik een lippenbalsem waar een SPF factor in verwerkt is, dit maakt dat je lippen zachter aanvoelen.
5. Draag lagen in de winter
Een hemd, een t-shirt, een vestje en een jasje: het mag allemaal over elkaar heen gedragen worden. Je zal je verbazen hoeveel kleding je van de zomer nog aan kan! En als je naar buiten gaat: trek altijd een jas aan!
6. Natuurlijke schoonheid wordt nooit verslagen!
Niets gaat boven een fris gewassen gezicht en een natuurlijke lipgloss.
 
Voel je goed, ook in de winter! 
 
 
 
 
Bron afbeelding: beauty.nl
 
dinsdag 8 januari 2013
Nena
beauty, winter, zomer