Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hoe blijf je bruin?

Nu je een lekker kleurtje hebt opgedaan, wil je die ook graag behouden. Twee weekjes zon en je hebt een lekker kleurtje. Vaak is dit kleurtje er na een maand alweer af. Dit kan je niet tegenhouden, onze huid schilfert namelijk vanzelf af. Maar wat kan je doen om dat mooie kleurtje zo lang mogelijk te behouden?

 

Zonnen

Het begint al bij het zonnen zelf. Verbrand je niet snel, dan heb je soms de neiging om je niet in te smeren. Binnen twee dagen ben je lekker bruin. Helaas is deze bruine kleur er dan ook weer het snelst af. Smeer je gewoon goed in, dan wordt je ook wel bruin. Deze kleur blijft langer zitten omdat je huid verzorgd wordt.
 

Smeren, smeren en nog eens smeren

Het begint al bij insmeren, maar zodra je een kleurtje hebt gekregen, is het belangrijk om je huid niet uit te laten drogen. Smeer je elke dag in met bodylotion, eventueel nog met een tintje. Af en toe scrubben is ook niet verkeerd. Hiermee haal je de dode huidcellen weg. Helaas zal het bruine kleurtje altijd minder worden, dus een zonnebankje pakken is ook niet verkeerd!
 
 
zondag 26 augustus 2012
Nena
zonnen, zomer