Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hippe meidenbikini's

Ja hoor, de zomer komt er nu dan toch echt aan. Voor dit weekend zijn temperaturen voorspelt tot 20° C en bij mooi weer hoort natuurlijk een mooie bikini. Voor jezelf een mooie bikini vinden is al een hele klus, maar ook je dochter heeft er natuurlijk één nodig. Klinkt dit moeilijk? Geen paniek, hier de trends op het gebied van kinder bikini’s
 

Modellen

De twee modellen die op het moment erg hip zijn, zijn de triangelbikini en de bandeaubikini. Beide bikini’s zien er heel leuk uit en zitten heerlijk. Let bij het kopen wel goed op of de bikini goed zit. Je wil natuurlijk niet de hele tijd je bikini omhoog trekken. Iets wat hier handig bij is, is een bikini met verstelbare bandjes. Zo weet je zeker dat de bikini goed past, ook als je de kinder bikini's online bestelt. 
 
Bikini trends meiden
 

Kleuren 

 
De trends van kleuren zijn heel erg breed. Pasteltinten zijn erg hip dit seizoen en zijn op bikini’s ook erg leuk. Deze kleuren hebben vaak een lieve uitstraling en zijn perfect voor meiden met dit karakter. Ook de felle kleuren zijn dit seizoen weer aanwezig. Deze kleuren zijn lekker vrolijk, zomers en zijn een groot favoriet van een heleboel meiden. De wat donkerdere kleuren zoals zwart en blauw zijn ook nog steeds een trend. Het zijn echte klassiekers en ze zijn elk jaar weer veel verkrijgbaar. Deze kleuren staan over het algemeen prachtig bij meiden met een wat lichtere huid. 
 
 
We kunnen concluderen dat de trends dit seizoen erg breed zijn. Pasteltinten, felle kleuren en donkere kleuren zijn allemaal even leuk. Met elke bandeau- of triangelbikini zit je deze zomer dus wel goed! 
 
 
woensdag 8 april 2015
Jinke
bikini, kinderen, meiden, zomer,